Kort om sport
IMG_4044.jpg
Der var gang i 'kajakkerne' i lørdags ved DM i kajakergometer. Foto: Redaktionen
Kort om sport Vi har samlet nyt fra Rødovre-sporten i ugen, der gik. Læs om cykling, løb, DM i kajakergometer og dans, og se billeder inde i artiklen.

Cykling.  Vejen Idrætscenter lagde i søndags rammerne om DM i cykelcross. På trods af bidende kulde var der rekordstor deltagelse og masser af tilskuere til arrangementet, der markerede afslutningen på den danske cykelcross-sæson. Rytterne var ude på en rute på 2.300 meter, og den bestod af trapper, skrænter, asfalt, skovbund og en volleyballbane.
CK Fix havde en god dag med top6-placeringer i samtlige herrerækker. Der var fem podieplaceringer, og to af dem var DM-guld. Gustav Wang vandt DM i U11, Tobias Lund Andresen fik sølv i U13, Oliver Errebo vandt DM i U15, mens Kristian Kaimer Eriksen tog bronzen i samme klasse. Endeligt hentede Louis Bendixen sølv i U19


Oliver Errebo passerer målstregen og vinder U15-DM i cykelcross. Foto: Privat

Annonce

Løb. I weekenden blev der afholdt Østmesterskaber Indendørs i Ballerup Superarena. Sparta-løberen Sebastian Nielsen, bosiddende i Rødovre, opnåede stor succes i 12-13-års klassen. Om lørdagen blev han nummer 1 og Østdansk mester på 800 meter i tiden 2 min. og 28 sek. – halvanden sekund bedre end sin hidtil personlige rekord.
Om søndagen måtte han ’nøjes’ med andenpladsen på 1.500 meter i tiden 5 min. og 7 sek. – 5 sekunder efter vinderen. I næste uge skal Sebastian Nielsen løbe 800 meter i Malmø Superarena.


Sebastian Nielsen løber sejrende mod målstregen og bliver Østdansk mester på 800 meter i 12-13-års klassen. Foto: Privat

Kajak. I lørdags var der stor aktivitet på Festpladsen i Rødovre Centrum, da der blev afholdt DM i kajakergometer. Fra tidlig morgen til sen eftermiddag dystede mere end 150 deltagere fra hele landet om gunsten inden for vinterens indendørs alternativ til sommerens kajak i vand. Turneringen havde lidt stjernestøv over sig, idet OL i London 2012-deltagerne René Holten Poulsen og Kasper Bleibach dystede med på 200 og 1.000 meter.

Dans. I weekenden blev der afholdt Vinter Grand Prix 2013 i Ravnsborg Hallen ved Køge. Henckell Dans deltog med hele 43 disco-dansere og fik mange flotte placeringer. I børn 2-superkonkurrence blev Emilie Wraae-Bess og Cecilie Henckell nummer 1, og i børn 2-konkurrence fik Mie Jensen og Karoline Markner en tredjeplads.
Melissa Parmo og Astrid Løvenskjold blev flot nummer 1 i rekruttering junior 1. Der var yderligere mange flotte placeringer, og det lover godt for de mange kommende turneringer.


Her er et udsnit af Henckell Dans’ mange dansere ved Vinter Grand Prix i Ravnsborg Hallen. Foto: Privat

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top