Annonce

Kort om sport
DSCF0536_basketball.jpg
Rødovre-drengen Anders Storgaard Bærentzen er spilleren i den røde trøje til venstre. Danmark tabte testkampen til Irland. Foto: Privat
Kort om sport Vi har samlet sportsnyheder fra ugen i Rødovre. Der er nyt om ungdomshåndbold, damefloorball, og så er en Rødovre-dreng udtaget til U16-bruttolandsholdet i basketball.

Bordtennis. B.77 Bordtennis deltog med 10 hold i Øst-Danmarksmesterskaberne for tomands-hold, som blev afviklet i weekenden i Lillerødhallerne. Det lykkedes for halvdelen af holdene at komme på skamlen efter nogle hårde dueller. Hos ungdommen erobrede Lucas Vulpius og Jacob Rasmussen en flot bronzemedalje i den stærkt besatte Drenge C-række.
Hos seniorerne fik Anja Thornsen og Ole Thomsen sølv i klasse 5 efter at have slået klubkammeraterne Jørgen Bengtsson og Søren Buch i semifinalen. I klasse 3 og 4 fik Mark Fabricius Hartz og Jeppe Madsen samt Hans Schwaner og Preben Riel begge bronze.

Kajak. På lørdag den 12. januar bliver der DM 2013 i Kajakergometer på Festpladsen i Rødovre Centrum. Tilskuerne vil blandt andet have mulighed for at opleve hele Danmarkseliten, og der vil blive arrangeret en OL-revanche imellem nummer 1 og 4. Arrangementet begynder kl. 9 og vil forløbe resten af dagen. Det er naturligvis gratis at kigge forbi hele dagen.

Annonce

Håndbold. RH havde et par hundrede ungdomsspillere i aktion mellem jul og nytår. Klubben havde 16 hold med til Thy Cup, hvor det blev til en finalesejr til U10-pigerne på 12-7 over Nordthy, mens U12-pigerne slog Thisted med de samme cifre. U18-drengene opnåede en tredjeplads ved turneringen.

Håndbold. RHs U14-piger var en tur i Sverige for at spille med i et invitationsstævne i Gøteborg, der havde deltagelse af de bedste hold i Norden. Holdet fik en flot tredjeplads, efter pigerne i semifinalen tabte til de senere vindere fra Rødekro.

Håndbold. U18-pigerne var taget til Fyn, hvor de blandt andet slog et hold fra 2. division med syv mål. Det var en god optakt til starten på ligaen, hvor det igen er ønsket, at holdet skal kæmpe med om Danmarksmesterskabet.

Floorball. Rødovre FCs damer vandt i lørdags med 9-1 over Hvidovre Attack FC hjemme i Rødovre Stadionhal. Holdet er i spidsen for Unihoc Floorball Ligaen øst og spiller – ligesom herrerne – pokalfinale på lørdag i Sønderborg. Modstanderen bliver AaB Floorball.

Basketball. Rødovre-drengen Anders Storgaard Bærentzen fra Hvidovre Baskets U16-hold er blevet udtaget til U16-landsholdets bruttotrup. Han skal sammen med 21 andre jævnaldrende kæmpe om pladserne på landsholdet frem mod NM i Solna i maj og EM i Sarajevo til august. U16-landsholdet med Bærentzen på holdet spillede for nylig en træningskamp mod Irland, men danskerne tabte dog med 72-48.

Motion. Det er ved at være sidste udkald, hvis man vil være med fra begyndelsen af DGI Storkøbenhavns succes ”gå-lunt-løbetræning”. Arrangementet fra sidste år gentages, og tilbuddet henvender sig primært til nybegyndere eller let øvede. Første træningsdag er på lørdag den 12. januar kl. 9 til 10. og forløbet varer i alt 12 uger. Der tages udgangspunkt fra Vestvolden for enden af Rødovre Parkvej. Holdet bliver oprettet ved mindst 20 deltagere. For mere information og tilmelding, se www.dgi.dk/201321068100.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top