Annonce

Konkurrence: Tab dig med Lokal Nyt
fornyelse-forandring_mor-da.jpg
Sidste gang vi lavede en lignende konkurrence, hvor vi tilbød læserne en makeover, vandt denne mor og datter.
konkurrence Måske skal du blot pudse et par slidte vaner eller måske trænger din krop til et godt og grundigt eftersyn, hvor kost og motion bliver sat under lup. Lad os hjælpe dig med dit nytårsforsæt. Sidste chance for tilmelding.

Vil du tabe dig, og har du brug for hjælp? Så skal du læse videre, for jeg søger en person, som vil vinde min hjælp i fem måneder. Du skal have lyst til at tabe dig, og du skal være motiveret for det.
Du skal have lyst til at stå frem og være ærlig overfor læserne, som hver måned vil kunne læse om dine op- og nedture, samt følge med i dit vægttab.

Vær et forbillede for avisens læsere
Du kan må- ske hjælpe andre til et sundere liv ved at stå i spidsen og vise vejen. Jeg vil løbende skrive artikler og gode råd til de problemer du måske støder ind i undervejs.
Den helt store præmie er ikke min hjælp, men et sundere liv og en makeover hos Nail & Body og frisør Chip og Chap. Jeg vil hjælpe dig med kostplaner, gode råd til motion, samt samtaler. Du skal vejes af mig.

Annonce

Sådan skal du gøre. Vil du vinde og er du motiveret for at ændre din livsstil, så skal du sende en lille historie om dig selv og en forklaring på, hvorfor netop du skal vinde. Skriv din alder, højde og vægt og vedhæft et vellignende foto til julie@rnn.dk
Vi udvælger den bedste historie i januar måned, og forvandlingen starter i slutningen af måneden.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top