Annonce

Kom gratis til bio-snigpremiere
alle-for-en03_100211_BP.jpg
Øgendahl lagde Viften ned, da han sidst var i Rødovre. Nu inviteres Rødovre til gratis snigpremiere. Foto: Brian Poulsen
grineflip En for alle og alle for to. Onsdag den 30. januar kan du komme med Rødovre Lokal Nyt og Arbejdernes Landsbank gratis til snigpremiere på Mick Øgendahls nye film - 'Alle for to'.

En af Danmarks sjoveste mænd har proppet usaltet smør, en slankekur og en helikopter i ovnen, og så er der ellers lagt op til et kup af de helt store. Og du kan komme med til forpremieren.
Onsdag den 30. januar kl. 18.30 inviterer Arbejdernes Landsbank i Rødovre nemlig 132 af avisens læsere til snigpremiere i Palads København.
Her kan man opleve instruktør Rasmus Heide, manuskriptforfatter og skuespiller Mick Øgendahl, samt producer Ronnie Fridthjof i en ny røverkomedien ‘Alle for to’. To år er gået siden den første film, og det før så sammentømrede trekløver er splittet: Nikolai (Jonathan Spang) er på prøveløsladelse og vil starte på en frisk, hvorimod brødrene Ralf (Mick Øgendahl) og Timo (Rasmus Bjerg) planlægger et kup, der involverer både usaltet smør, en slankekur og en helikopter.

Send en E-mail
 Der er med andre ord lagt op til en hyggelig og sjov aften, hvor den sorte humor nok skal ‘lyse’ om kap med biografens mørke.
Vi opfordrer dig til at tage din ven, veninde, kæreste eller ægtefælle med i biografen, så husk at bestille to billetter hos Arbejdernes Landsbank på mail:
roedovre@al-bank.dk
Da der er begrænset antal pladser, gælder princippet om først til mølle.

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Kom gratis til bio-snigpremiere”

  1. connie backhusen siger:

    Jeg vil gerne bede om 2 billetter Hilsen Connie backhausen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top