Annonce

Kollektiv offday
RH_damer-ajax_09_251112_BP.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold RHs damer ramte en kollektiv offday i hjemmekampen mod Lyngby HK 2 i 2. division øst. Holdet tabte med fem mål, og cheftræner Theis Husfeldt var langt fra tilfreds med indsatsen.

RH-Lyngby HK 2 18-23 (9-13)

Lyngby lå inden kampen under RH i tabellen, og det gør de også, selv om holdet vandt sikkert fredag aften i Rødovre Stadionhal. Rødovres damer spillede en skidt kamp og var bagud i hele kampen.

Annonce

”Vi spillede rigtig dårligt. Det var en kollektiv offday, og vi lavede utrolig mange fejl. Vi tabte bolden, brændte og smed bolden ud over sidelinien. Vi lavede rigtig mange uprovokerede fejl, som man kalder dem, og så kan man ikke vinde en kamp,” siger cheftræner Theis Husfeldt.

”Vi fik heller ikke rigtig løst deres angreb. De havde to spillere, der skød rigtig godt, og dem fik vi ikke tacklet. Jeg syntes ellers ikke, Lyngbys hold var noget særligt. Men vi formåede simpelthen ikke at følge den taktik, der var lagt. Vi lavede alt andet end det, der var aftalt.”

Valgte hurtige løsninger
RH fik aldrig ro på, når holdet endelig kom i angreb efter flere Lyngby-belejringer af hjemmeholdets banehalvdel.

”I angrebet valgte vi de hurtige løsninger og skød efter 15 sekunder i stedet for at spille med tålmodighed, selv om vi lige havde stået i forsvaret i flere minutter. Vi er nødt til at spille angrebet, som vi har aftalt, og det formåede vi slet ikke mod Lyngby,” forklarer Husfeldt, der ikke kan sige, hvad der var galt med indstillingen.

”Jeg ved ikke, hvorfor spillerne ikke kunne følge oplægget. Jeg gik selv lidt kold, for jeg prøvede at sætte forskellige spillere ind. Så var der en, der fungerede i angrebet, men som ikke dækkede ordentligt op – og omvendt. Det var svært at få kabalen til at gå op. Det er nok et spørgsmål om, at mange af spillerne er uerfarne og ikke er vant til hjemmebanepresset.

Alle lavede tekniske fejl
RHs damer har som sådan gjort det fornuftigt indtil nu i sæsonen, og det har med et forholdsvis urutineret spillermateriale været muligt at samle flere point sammen. Men mod Lyngby gik alt galt.

”Vi har ikke i tidligere kampe lavet så mange fejl, som vi gjorde mod Lyngby, så det er jeg meget overrasket over. Det var alle, der lavede tekniske fejl, så vi er nødt til at rette op på tingene. Det er meget elementært og basale ting, vi skal gøre. Så nu skal vi træne hårdere,” lyder det.

Holdet har tidligere ligget med i toppen, men damerne er nu dumpet ned som nummer fem ud af 12 hold efter 14 kampe. Der er fem point op til duksen fra TMS fra Ringsted, der har spillet to kampe færre end RH.

”Vi kommer nok ikke til at spille med om andenpladsen i toppen af rækken nu. Det var måske heller ikke målet inden sæsonen, at man skulle spille med om at komme op i 1. division. Nu er vi et midterhold og skal kæmpe om at være med i midten,” slutter Theis Husfeldt.

I næste weekend skal RHs damer til Ølstykke for at møde HØJ.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top