Annonce

Indianere slår sig ned i Rødovre
indianer_dans2.jpg
Til ‘Powwowet’ vil der være indiansk-inspirerede boder, samt en bod med mad og drikke. Arrangementet finder sted på Rødovregaard på lørdag kl. 13.00. Foto: Privat
indianerdans Krigshyl og farverige fjer. På lørdag er der indianerfest på Rødovregaard.

Rødovre får besøg af en vaskeægte chippewa-indianer fra Red Lake i Minnesota, når der på lørdag arrangeres indiansk dansefest på Rødovregaard. Indianerfesten hedder ‘Powwow’ og har været afholdt i mere end 20 år. På lørdag vil Rødovregaard blive fyldt med danske og udenlandske indianerinteresserede, som vil synge og danse som indianerne i Nordamerika.
De deltagende dansere og sangere er for det meste danskere, som har studeret den indianske kultur, men der kommer også rigtige indianere. Maynard Needham, som er chippewa-indianer fra Red Lake i Minnesota, vil således være konferencier.
Powwowet arrangeres af Den københavnske Powwowkomité. Arrangementet starter kl. 13.00.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top