Annonce

Historisk sejr
ishockey: RSIKs U12 leverede et historisk flot resultat ved Skandinaviens største ishockey-turnering for årgang ’01, da de vandt den 48 hold store turnering 'Lille Resport' i og omkring Karlstad.

Jublen var enorm i den danske lejr, da Rødovre Ishockeys U12 scorede sejrsmålet til 2-1 med sølle 8 sekunder tilbage af finalen mod Stockholms-mandskabet Flemingsberg, der ellers havde lagt et gevaldigt pres på Rødovres hold i slutminutterne.
Men Mathias Jørgensen i Rødovres mål stod fremragende og stod i vejen for samtlige afslutninger i den hektiske afslutning. Da Flemingsberg med godt 10 sekunder tilbage af kampen lavede en unødvendig og ’dum’ icing, tog RSIK straks chancen. Træner Joen Luplau valgte en time-out, fik sat holdet op til den vigtige face-off og det gav bonus, da Alberto Stærmose styrede en slagskudspuck fra David Elmlund i mål med otte sekunder tilbage.

Inden havde Magnus Galby scoret til 1-0 efter oplæg fra Rasmus Bømervang, som i øvrigt startede til ishockey for bare 2½ år siden, men altså i dag kan være med blandt de bedste fra årgang ’01 i Skandinavien. Det er flere af de bedste hold fra Danmark, Norge og Sverige, der deltager i den 48 hold store turnering, der ikke tidligere er vundet af et dansk mandskab på U12 niveau.
Både Rødovre og Herning har vundet turneringen, som hører under Sweden Hockey Trophy, tidligere, men det er på ældre årgange.

Annonce

RSIKs vej til finalen
I gruppespillet vandt Rødovre med 4-0 over norske Stjernen, spillede 2-2 med Hanhals og 4-1 over Tumba.
I mellemspillet vandt Rødovre med 6-4 over Foc Farsta samt 10-1 over Åstorp. Med gruppesejren var RSIK klar til kvartfinalen, som de vandt med 4-2 over Linköping.
I semifinalen vandt de 3-2 over Haninge, der havde været skræmmende stærke indtil de mødte Rødovre.  I den kamp scorede Mads Redøhl det afgørende mål med 1½ minut tilbage af den spændende semifinale, der ligesom finalen blev vist på Svensk Hockey web-TV alias shtplay.se.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top