Annonce

Herrerne faldt i topkamp
RH_herrer-koege_02_251112_BP.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold RHs herrer rejste sig spillemæssigt efter det seneste nederlag, men faldt alligevel på point mod topholdet i 2. division øst, HØJ. Der var fremgang på flere parametre, men Ølstykke-holdet vandt topkampen med to overskydende mål.

HØJ-RH 25-23 (10-11)

Rækkens nummer ét og to mødtes søndag eftermiddag i et vaskeægte topopgør i 2. division øst. Det blev en tæt og spændende duel, men gæsterne fra RH indkasserede det andet nederlag i træk på trods af en god indsats.

Annonce

”Det var en god kamp og var, som en rigtig topkamp skal være. Det var en helt anden kamp, end da vi tabte på Frederiksberg. Vi var rigtig opsatte på at få rejst os efter den Windows 7 Clave lussing, vi fik sidst. Vi fik rettet nogle af de ting ind, som ikke fungerede i sidste kamp,” siger cheftræner Jacob Lyng Madsen.

”Det gik meget bedre angrebsmæssigt for os i dag, fordi de dækkede et 6-0-forsvar, og vi gerne ville skyde ude fra. Vi spillede også en god kamp i forsvaret.”

God første halvleg
RH var stærkest og mest effektive i første halvleg, men hjemmeholdet kom bedre med igen mod slutningen af halvlegen.

”Vi var faktisk foran 8-4 efter et kvarter, så vi kom rigtig godt fra land i første halvleg og holdt HØJ nede på få scoringer langt hen ad vejen. Thorkil Andersen stod en rigtig god halvleg. Frem mod pausen blev vi ramt af nogle udvisninger, og det gjorde, at HØJ kom med igen. Jeg
Windows 8 Clave synes dog, at de også skulle have haft nogle udvist, hvis linien skulle følges,” forklarer Lyng Madsen, der glæder sig over det defensive arbejde.

”Det var fantastisk for os at holde rækkens tophold nede på 10 mål i én halvleg, da vi er vant til at lukke rigtig mange mål ind. Vi var meget fortrøstningsfulde ved pausen.”

Gik i stå
I anden halvleg kæmpede HØJ sig tilbage og kom stille og roligt på sejrskurs i det intense topbrag.

”Vi gik lidt i stå lidt inde i anden halvleg, og det straffede de hurtigt. Vi kom bagud med et par mål og havde svært ved at finde angrebsløsningerne,” lyder det fra Rødovre-coachen, der trods nederlaget glæder sig over spillemæssig fremgang.

”Vi tager lidt for forhastede beslutninger i forhold til første halvleg, og kostede os desværre føringen. Men det var stadigvæk stor fremgang i forhold til sidst. Vi sad tilbage med en fornemmelse af, at vi simpelthen var så tæt på. Thorkil Andersen stod en god kamp og var vores bedste mand, men hele holdet skal have ros for at have rejst sig.”

RH bedre indbyrdes
Det indbyrdes regnskab mellem RH og HØJ efter to kampe falder ud til RHs fordel.

”Vi er faktisk bedre indbyrdes mod HØJ, da vi vandt med tre mål i den første kamp, mens de altså kun vandt med to i dag. De er fire point foran os i rækken, men vi begrænsede nederlaget og står godt, hvis HØJ skulle fejle i nogle kampe,” lyder det.

På lørdag skal RH hjemme møde Øresund Håndbold, der frister en tilværelse i rækken som andensidst.

”Mod et bundhold på hjemmebane skal vi altså i gang igen. Der er ikke nogen vej udenom, selv om vi kun vandt med ét mål ude over Øresund. Men nu går det ikke længere; der skal point på kontoen igen,” slutter Jacob Lyng Madsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top