Galleri: Nytårskoncerten 2013
nytaars-koncert_roedovre-concertband_03_060113_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Se billeder fra Nytårskoncerten hvor der var traditionen tro, også var besøg af Rødovre Musikskole.
Kommentarer

1 kommentar om “Galleri: Nytårskoncerten 2013”

 1. Thomas Gohr siger:

  Hej Rødovre Lokal TV
  Min datter og jeg har netop igen gennemset billeder og tv fra den fantastiske nytårskoncert og undrer os i stigende grad over de manglende billeder fra første optrædende…. Der findes godt nok et enkelt billede af en håndfuld af børnene sammen med deres korlærer, men resten af det ca 100 børn store kor er slet ikke repræsenteret. Heller ikke på web tv. Hvorfor ikke?
  Jeg tillader mig at gå ud fra at ALLE øvrige optrædende kunstnere tidligere er blevet vist og set i medierne, idet der hovedsageligt var tale om etablerede og i hvert fald meget øvede acts. Tilgengæld er jeg overbevist om at flertallet af de små poder i koret, som gjorde alt det bedste de har lært, aldrig har været på så stor en scene, hvorfor de med garanti også vil være endnu mere stolte over at blive vist og ikke mindst set.
  Derfor vil jeg opfordre jer til at gøre mere foto- og filmmateriale fra koncerten tilgængelig, såfremt dette eksisterer. Vi er mange forældre der er interesserede.
  Dette er bestemt ikke ment som hverken brok eller surt opstød, men mere en betragtning givet i god mening fra en stolt familie, der bemærkede hvor intensivt kameraerne knipsede og rullede under hele koncerten.

  Mange venlige hilsner
  Ella og Thomas Gohr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top