Annonce

Forventninger ikke indfriet
Avarta-NB_bornholm_10_211012_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Fodbold Avarta klarede med nød og næppe at blive i 2. division inden sommerferien, men holdet har ikke levet op til egne forventninger i den nye sæson.

De grønblusede Avarta-spillere kæmpede en brav kamp før sommerferien for at blive i landets tredjebedste række. Anstrengelserne var mere end umagen værd.

”Vi lå i bunden af divisionen i foråret, og skulle forsøge at komme fri af nedrykning. Vi sluttede fantastisk af og blev i 2. division. Det var meget positivt,” siger teamchef Per Thomsen.

Annonce

Færre point
Med ro i sindet kunne Avarta gå på sommerferie og bygge forventningerne op til den nye sæson. Forventninger, som dog ikke blev indfriet i efteråret, hvor Avarta skuffede stort.

”Vi gik ind til den nye sæson i efteråret med stor optimisme, men vi fik alligevel færre point, end vi gjorde i sidste efterår. Vi levede desværre ikke op til egne forventninger,” forklarer Thomsen, der har forklaringen på efterårsnedturen.

”Vi har haft alt for mange dårlige og ukvalificerede afslutninger. Vi har været tæt på point i mange af kampene, men når bolden skal i mål, mangler vi en decideret afslutter. Der er sådan set nok afslutninger, men kvaliteten skal være bedre.”

Stabilt forsvar
I modsætning til angrebet, har forsvaret imponeret Avartas stab. Det bageste geled har på 15 kampe kun lukket 20 mål ind.

”Vores forsvar har i efteråret, i forhold til angrebet, været stabilt nok. Nu mangler vi bare, at der kommer ro på i de afgørende situationer, så ikke bolden sparkes over et tomt mål, som vi har oplevet det flere gange i efteråret,” slutter Per Thomsen.

Avarta overvintrer fire point over nedrykningsstregen i 2. division øst. Holdet har blot scoret 14 mål i 15 kampe. Forårssæsonen sparkes i gang på den første dag i april måned, hvor Avarta møder Herlev i et spændende lokalopgør.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top