Annonce

Forstærkning til Rødovre FC
livb_rødfc.jpg
Liv Nøhr er ny profil hos Rødovre FCs damer. Foto: Privat
Floorball Rødovre FCs damer har gjort et stort scoop. Klubben har hentet FF København-profil og tidligere landsholdsspiller, Liv Nøhr.

Liv Nøhr er Rødovre FC-spiller for resten af sæsonen. Hun kommer fra en tilværelse hos konkurrenterne fra FF København, hvor det frem til den 30. november blev til 27 mål og 9 assister. Utvivlsomt en vigtig spiller for københavnerne, der altså nu er en profil færre.

Den nye Rødovre-spiller beskrives som en hårdtarbejdende spiller, som kæmper i alle 60 minutter, og vil være med til at give plads til holdkammeraterne i Rødovre. Liv Nøhr har en god teknik og en stor målfarlighed.

Annonce

”Det er med stor fornøjelse, at vi kan byde Liv Nøhr velkommen i Rødovre Floorball Club. Liv vil med sin gode fysik, gode teknik og sin, altid, meget målfarlige spillestil, være en forstærkning af holdet. Hun bliver spændende at følge i den røde trøje,” siger Stine Hansen fra klubben.

Liv Nøhr kan allerede få sin debut på søndag, hvor Rødovre FC ude skal op imod netop FF København kl. 10. Det bliver et rent topopgør i Unihoc Floorball Ligaen øst, for Rødovre FC befinder sig på førstepladsen med tre point mere end FFK, der dog har en kamp i hånden.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top