Annonce

Flagskib sejler videre
jannik-karvinen_RMB_frederikshavn_23_041212_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovres sportslige flagskib, Mighty Bulls, holdes oven vande og sejler for fulde sejl stærkt videre som følge af stor loyalitet fra klubbens omkring 100 frivillige.

Rødovre Mighty Bulls nyder år efter år stor gavn af klubbens mange frivillige. 2012 var ingen undtagelse, og det glæder klubbens ledelse.

”Når man ser tilbage på året, der er gået, så hæfter man sig igen i år ved det store arbejde, de ca. 100 frivillige gør for Rødovre Mighty Bulls. Da vi i sidste uge holdt julefrokost for dem alle, fortalte en fra hvert område, hvad de lavede, hvornår de mødte ind og hvornår de var færdige,” siger direktør Brian Møller.

Annonce

”Alle var nok lidt overrasket over, hvor mange timer og hvor meget hver især gjorde til daglig eller i forbindelse med kampe.”

Mighty Bulls har ramt en strid modvind flere gange, men det har ikke slået flagskibet ud af en forholdsvis sikker kurs. Men klubben håber på endnu større opbakning.

”For det kommende år ønsker jeg, at sponsorere og tilskuere stadig, og især i højere grad og gerne endnu flere, forsat vil bakke op om kommunens absolutte flagskib, som både ligger i den bedste danske liga, men også har den bedste stemning i Rødovre Skøjte Arena.”

Kæmper en hård kamp
Det er ikke kun de frivillige, der får pæne ord fra direktøren – også selve holdet får ros.

”En stor tak til spillerne og trænerne, som hver dag yder en kæmpe indsats. Mighty Bulls møder klubber vest for Storebælt med langt større budgetter, hvilket betyder, at Mighty Bulls, med en af ligaens mindste budgetter, kæmper en meget hård kamp,” siger Brian Møller.

”En kamp på isen, men også i hverdagen, for at klare sig – både som hold og virksomhed. Det er ikke nemt, men med fælles hjælp fra alle i og omkring klubben, lykkes det.”

Direktøren roser til sidst et godt samarbejde med Rødovre Kommune og RSIK, hvortil der er gode relationer og positive holdninger.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top