Annonce

Fald i juleindbrud
politi-forebyg-indbrud_02_1.jpg
Fra 20. til 30. december 2012 fik Københavns Vestegns Politi i alt 165 anmeldelser om indbrud. Det er otte flere end samme periode sidste år. I Rødovre fik kun 13 borgere besøg af ubudne gæster. Foto: Brian Poulsen
politi 13 borgere fik besøg af ubudne gæster fra 20. til 30. december, hvilket er det laveste antal i fire år. Antallet af juleindbrud på hele Vestegnen er på samme niveau som sidste år.

Antallet af juleindbrud i Rødovre nåede i 2012 et nyt lavpunkt. Politiet rykkede ‘kun’ ud til 13 indbrud i villaer og i lejligheder, og dette er det laveste antal i fire år.
“Vi har arbejdet hårdt, og det ser fornuftigt ud, siger politikommissær Jørn Møller Nielsen.
Faldet er indbrud er imidlertid ikke en tendens på hele den Københavnske Vestegn. Fra 20. til 30. december 2012 fik Københavns Vestegns Politi i alt 165 anmeldelser om indbrud. Det er otte flere end samme periode sidste år. Det er tredje år i træk, at tallet ligger på samme niveau. For fire år siden – i 2009 – fik næsten dobbelt så mange borgere ubudne gæster i julen.
Jørn Møller Nielsen er leder af en særlig gruppe politifolk, som arbejder målrettet mod indbrud. Han roser borgerne for at holde øjne og ører ekstra åbne.
“Mange kvikke borgere har ringet til os i en fart, og det virker. Vi kan ikke være alle steder, men vi kan hurtigt komme frem, siger indbrudslederen.”

Samarbejde
 Jørn Møller Nielsen opfordrer samtidig alle borgere til at samarbejde med politiet i det nye år, så det bliver endnu sværere for indbrudstyve at lave indbrud.
“Vi bekæmper indbrud hele året, men det er vigtigt, at borgerne er årvågne og sikrer sig. Sammen kan vi gøre det meget svært at være tyveknægt,” slutter Jørn Møller Nielsen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top