Annonce

En aften fuld af overraskelser
jeff-terminesi_RMB-soenderjyske_13_280912_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Det blev en på alle måder uforglemmelig tirsdag aften i Rødovre Skøjte Arena, da der var gratis adgang til Rødovre mod Odense. Der blev sat sæsonrekord, og hjemmeholdets tyre trynede hundene for anden gang på fire dage.

Rødovre Mighty Bulls-Odense Bulldogs 3-2 STR
(0-0, 1-0, 1-2, 0-0, 1-0)
22:53 1-0 Morten Allesøe (Linnet, Daugulis)
41:51 2-0 Anders Schultz (Smidt)
43:28 2-1 Andreas Sundin (Gregorc, Feddersen) pp1
47:51 2-2 Mathias Thinnesen (E. Nielsen, Damgaard)
65:00 3-2 Jeff Terminesi STR
Udv.: RMB 4×2, OB 4×2
Skud: 27-31 (8-5, 10-9, 6-13, 3-4)
Tilskuere: 2.364 (sæsonrekord)

De rekord mange tilskuere i Rødovre Skøjte Arena fik overraskelser på stribe, da Migthy Bulls sendte Bulldogs hjem med et nederlag for anden gang på fire dage.

Annonce

Backen Morten Allesøe spillede center, lyset i hallen gik, ligesom ved gratiskampen sidste sæson, som følge af en større strømafbrydelse i kommunen og så afgjorde canadieren Jeff Terminesi kampen ved at score på straffeslag i niende runde.

Inden kampen fik kaptajn Michael Smidt en flot hyldest på isen for at have rundet 600 ligakampe i Rødovre-trøjen. Det er klubrekord, og Mr. Rødovre modtog blomster og en gave af direktør Brian Møller. ’Sumpen’ diskede op med en flot tifo som tegn på respekten for Smidt.

Overvægt i spil og chancer
Indledningen på kampen var en rodet forestilling, men efterhånden som perioden skred frem, kom der mere styr på spillet. Og den store chance efter den anden blev fra Rødovres side produceret mod Odense-keeper Alexander Bengtsson. Mikael Christensen, RSIK’eren Mikkel Sørensen, Andrey Chistyakov og Rasmus Astrup brændte alle store chancer.

Første periode sluttede uden scoringer, men tyrene havde overvægt i spil og chancer og burde have ført med et par scoringer.

Få minutter inde i anden periode slog Morten Allesøe til straks efter en faceoff. Han klappede pucken op under overliggeren til stillingen 1-0. De mange fremmødte tilskuere lod jublen rulle igennem hele hallen.

Rødovre fortsatte med at skabe gode muligheder, men ind ville pucken ikke trods flere åbne tilbud. Det var ellers en ret lige periode, hvor der blev givet og taget i nærkampene.

Lyset gik i hallen
Der var maksimal spænding til tredje periode, der skulle vise sig at komme senere i gang. Nøjagtig som ved gratiskampen i sidste sæson gik strømmen umiddelbart inden første puckdrop i de sidste 20 minutter. Tilskuerne måtte væbne sig med tålmodighed, og lyset vendte da også tilbage efter en lille halv time. Flere tilskuere var desværre taget hjem som følge af uvisheden om, hvornår kampen ville fortsætte. Sidste år stod den på 45 minutters ufrivillig venten.

Inden strømafbrydelsen var RSIKs U12-hold inde på isen for at modtage tilskuernes hyldest. Holdet vandt en stærk besat turnering i Sverige med deltagere fra alle de nordiske lande.

Mighty Bulls bragte sig foran 2-0 ved Anders Schultz, da der var spillet under to minutter. Den lille vævre forward lagde pucken ind langs isen efter stort pres på Odense-målet. God energi, der altså gav pote.

Men få minutter senere reducerede Andreas Sundin i powerplay for Odense, og spændingen var atter i top. Da Mathias Thinnesen udlignede fire minutter senere efter stort pres, havde man fornemmelsen af, at kampen ville gå i overtid.

Afgørelse i straffeslag
Hjemmeholdets powerplay var igen langt fra tilfredsstillende; spillet gik simpelthen for langsomt. I den anden ende stod Sebastian Dahm igen en solid kamp med flere gode redninger.

Odense var farligst i overtiden og var tæt på at afgøre kampen, da pucken blev sendt på stolpen med at ordentligt kling til følge.

De tilbageværende tilskuere fik altså det hele med, da opgøret skulle afgøres i straffeslag. Dahm versus den tidligere Rødovre-målmand Alexander Bengtsson. Den duel vandt førstnævnte, og så kunne spillerne ellers overfalde hinanden af sejrsglæde.

Straffeslagsafgørelsen faldt først i niende runde efter fire stolpeskud fra tyrene. Undervejs havde Rasmus Astrup scoret, mens Morten Andreasen udlignede for gæsterne. Den canadiske back Jeff Terminesi trådte – noget overraskende – ud på isen for at afgøre slaget. Og det gjorde han til perfektion. To point til tyrene – ét til hundene.

RSIK’ere med stor energi
En stor aften i Rødovre Skøjte Arena, og det tyder altså på, at Mighty Bulls atter er på rette spor med fem point i de sidste to kampe. Det er i den grad acceptabelt.

Rødovre måtte i øvrigt undvære tre angribere i aftenens kamp. Patrick Rasmussen (skade), Adrian Ekström (sygdom) og Mathias Bau Hansen var alle ude. ”Ingen kommentarer,” lød det fra sportschef Gert Hansen til, at Bau ikke var med.

De to RSIK-angribere Mikkel Sørensen og Emil M. Rasmussen var med i stedet for og spillede begge en god kamp med meget spilletid. En fornøjelse at se de unge drenge i aktion, der formentlig med tiden vil bide sig fast på holdet.

Rødovre Lokal Nyt gav gartis adgang til kampen, og tilskuertallet blev på små 2.400 tilskuere. Klar sæsonrekord og en ny succes, selv om vi ikke ramte en fuld hal (3.500 tilskuere) ligesom i sidste sæson.

Rødovre Mighty Bulls spiller hjemme igen på fredag, når Aalborg Pirates kommer forbi Arenaen med kampstart kl. 19.

Straffeslag
Rød Jannik Karvinen BRÆNDER
Ode Jesper Olofsson BRÆNDER
Rød Andy Contois BRÆNDER
Ode Blaz Gregorc BRÆNDER
Rød Rasmus Astrup BRÆNDER
Ode Andreas Sundin BRÆNDER
Rød Jannik Karvinen BRÆNDER
Ode Rasmus Ericsson BRÆNDER
Rød Rasmus Astrup SCORER
Ode Morten Andreasen SCORER
Rød Rasmus Astrup BRÆNDER
Ode Morten Andreasen BRÆNDER
Rød Jannik Karvinen BRÆNDER
Ode Jesper Olofsson BRÆNDER
Rød Michael Smidt BRÆNDER
Ode Mads Schaarup BRÆNDER
Rød Jeff Terminesi SCORER
Ode Blaz Gregorc BRÆNDER

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top