Annonce

Dumme fejl blev fatale
sebastian-bertolt_RMB-soenderjyske_11_280912_BP.jpg
Sebastian Bergholt ærgrer sig over nogle kostbare fejl i nederlaget til Aalborg. Foto: Arkiv
Ishockey Efter to sejre i træk kom Rødovre ned på jorden igen efter nederlaget til Aalborg. ”Vi lavede nogle dumme fejl, som de scorede på,” siger backen Sebastian Bergholt.

Mighty Bulls-spillerne var forståeligt nok nede i kulkælderen efter det smalle nederlag fredag aften hjemme mod Aalborg Pirates.

”Det var selvfølgelig en stor skuffelse, men vi må jo komme videre. Lige ind i omklædningsrummet, og så er den kamp væk,” siger Sebastian Bergholt.

Annonce

Som så mange gange før kom Rødovre dårligt ud til kampen, og det kostede straks mod et effektivt nordjysk hold.

”Vi kom skidt ud til starten i første periode. Vi lavede nogle dumme fejl, som de scorede på. I anden periode synes jeg, vi sad på dem. De scorede så et dumt mål på grund af dårligt forsvarsspil. Vi sad også på dem i hele tredje periode, så det kunne sagtens være gået vores vej. Men pucken ville bare ikke rigtig, som vi ville,” lyder det fra backen.

Frustrerende i powerplay
Rødovre havde muligheden fem gange i powerplay, men pucken vil stadig ikke passere keeperen hos modstanderen i overtalsspillet.

”Det er selvfølgelig frustrerende, at vi ikke får scoret i powerplay. Man kommer ind på isen og vil gerne vise, at vi godt kan score i overtal. I dag havde jeg selv tre skud på mål, og det irriterede mig, at jeg ikke kunne få den puck ind. Der skal nok noget mere skudtræning til. Men det kan der vel altid. Jeg synes bare ikke, det gik vores vej i dag,” udtaler Bergholt, der undrer sig over en udvisning på et kritisk tidspunkt i slutminutterne.

”Man skal aldrig give dommeren skylden, men den Mike Daugulis fik til sidst, hvor de begge kæmpede om pucken og faldt, var egentlig ret mærkelig.”

Mere klar mod Odense
Der var klar forskel på kampene mod Odense og kampen mod Aalborg. Hjemmeholdet manglede noget af det fredag aften, som gav samlet fem point mod Odense.

”I Odense-kampene var vi mere klar fra start, og det gjorde jo, at vi fik lagt pres på dem fra begyndelsen. Det formåede vi desværre ikke mod Aalborg, og de scorede nogle lette mål,” forklarer Bergholt.

”Træneren pointerede over for os efter kampen, at det gælder om at være klar fra start. Man synes altid, man kan gøre det bedre, men jeg selv spillede vel fint nok i dag, selv om jeg er skuffet lige nu.”

På trods af nederlaget til Aalborg er der fremgang at spore på tyrenes mandskab. Det mener Rødovres back med nummer 13 på ryggen i hvert fald.

”Vi har fået en stor motivation af Odense-kampene, hvor vi har leveret. Vi leverer også godt i anden og tredje periode, og det gør jo, at vi kommer godt igen i kampene. Vi skal ud og kæmpe og spille vores spil. Og så skal vi nok vinde nogle flere kampe,” slutter Sebastian Bergholt.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top