Annonce

Dahm: Målet er forhekset
RMB-AaB-QF1_23_230212_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Rødovre Mighty Bulls taber i øjeblikket mange point på at være ineffektive i powerplay. ”Modstanderens mål er bare forhekset i øjeblikket,” siger målmand Sebastian Dahm efter tirsdagens 2-1-nederlag ude mod Herning Blue Fox.

Herning Blue Fox-Rødovre Mighty Bulls 2-1
(1-0, 0-0, 1-1)
05:13 1-0 Lasse Lassen (Ganzak, Poulsen)
53:08 2-0 Anders Poulsen (Ricci, Ganzak) pp1
57:03 2-1 Andy Contois (Karvinen, Smidt
Udv.: HBF 6×2, RMB 3×2 og 1×10 (Rasmussen)
Skud: 24-29 (4-7, 6-12, 14-10)
Tilskuere: 2.317

Spillerne for Mighty Bulls græmmer sig på vej hjem i bussen fra Midtjylland efter et nyt smalt étmåls-nederlag. Og igen blev der misbrugt masser af chancer i powerplay, og det kan derfor med god grund siges, at holdet i øjeblikket taber point grundet en skræmmende ineffektivitet i overtal.

Annonce

Hvis man ser bort fra powerplaymålet til 1-3 ét sekund før tid ude mod SønerjyskE kort før nytår, er det ni kampe siden, at tyrene har scoret i overtal. Dengang var det ude mod Herlev, hvor Rasmus Astrup afgjorde til 1-2 i overtiden.

Spillede en god kamp
Herning skøjtede tre point hjem foran et flot tilskuertal på en tirsdag i AL-Bank Ligaen, men Rødovre gjorde tilsyneladende en rigtig fin figur på Heden og vandt også skudstatistikken i de to første perioder.

”Vi spillede en rigtig god kamp hjemad banen, og vi spillede sådan set også godt fremad banen. Men modstanderens mål er bare forhekset i øjeblikket. Vi ramte stolpen og overliggeren og spillede faktisk godt i powerplay. Det var simpelthen bare så ærgerligt, at pucken ikke lige gik ind. Vi spillede en god udebanekamp, men manglede det sidste,” siger Sebastian Dahm,” der tror på succes lige om hjørnet.

”Vi klør på, og det skal nok komme inden slutspillet. Vi er ved at finde os selv i defensiven, og det har vi også arbejdet med. Nu arbejder vi hårdt med målscoringen, og det skal nok også komme.”

Stort pres
Der er ikke så meget at være i tvivl om. Scorer man ikke på powerplay i en så tæt kamp mod Herning, så vinder man ikke. Og den chance forspildte Mighty Bulls på kold januaraften i det midtjyske.

Cheftræner Brad Gratton og assistent Klaus Mønster får større og større pres på sig og skal indpiske den selvtillid i spillerne, som de helt åbenlyst mangler for øjeblikket.

Der bliver mulighed for hurtig revanche, når Rødovre på fredag hjemme mod lokalrivalerne fra Herlev Eagles.

”Det bliver en stor kamp. Der er altid knald på mod Herlev, og der er masser af tilskuere, så det glæder vi os til,” slutter Sebastian Dahm.

Ruelykke med sæsondebut
Backen Tobias Ruelykke fik i øvrigt sæsondebut for Rødovre, efter han er vendt hjem fra en halvsæson i amerikansk ishockey.

Kampen mod Herlev på fredag begynder kl. 19 i Rødovre Skøjte Arena.

Klik ind forbi rnn.dk i løbet af onsdagen, hvor der vil være en statistisk gennemgang (inklusiv udnyttelsesprocent i powerplay) af Rødovre Mighty Bulls efter 30 kampe – altså tre fjerdedele af sæsonens grundspil.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top