Annonce

Bolighaj fylder rundt
2610prisen-klaus-bentsen_fr.jpg
Klaus Bentsen vandt 2610-Prisen i efteråret Foto: Arkiv
reception Han har haft en finger med i de fleste boligsociale projekter, og er aldrig bange for selv at give en hånd med.

Fredag den 18. januar rundede formanden for boligselskabet AKB Rødovre, formand for Ved Milestedet, medlem af KAB’s bestyrelse, samt formand for Fællesrepræsentationen i Rødovre, Klaus L. Bentsen 70 år. Det fejres naturligvis med en stor reception mandag den 21. januar i beboerhuset i Agerkær 40 fra kl. 15.00 – 17.00. “Jeg ville få skæld ud af mange tidligere elever og gamle venner, hvis jeg ikke huskede at invitere gennem avisen,” siger Klaus Bentsen med vanlig varme.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top