Annonce

Back ud – ny back ind
jan-jarabek_RMB-soenderjyske_02_280912_BP.jpg
Slovakken Jan Jarábek er fortid i Rødovre Mighty Bulls. Foto: Arkiv
Ishockey Slovakken Jan Jarábek er fortid i Rødovre Mighty Bulls. Til gengæld er Rødovre-drengen Tobias Ruelykke vendt hjem fra USA og er klar til kampen tirsdag aften ude mod Herning Blue Fox.

Søndag blev det meldt ud, at Rødovre Mighty Bulls og slovakken Jan Jarábek havde afsluttet samarbejdet uden at specificere yderligere. I stedet er den 20-årige back Tobias Ruelykke ny i folden hos tyrene.

Ruelykke havde optrådt i tre sæsoner for Rødovre, inden han i sommers drog til Chicago Steel i USHL. Nu er han med tirsdag aften i Herning, hvor Mighty Bulls skal have revanche for det seneste nederlag mod Blue Fox, hvor det endte 4-1.

Annonce

”Vi skal tage til Herning og stå sammen om at spille vores kamp og gøre tingene på den rigtige måde. Vi kan ikke snyde Herning, så vi skal være klar fra start og spille vores system på den rigtige måde,” siger cheftræner Brad Gratton.

Skære væk på fejl
Rødovre har tabt mange tætte kampe, hvor det ligeså godt kunne være blevet til point. Det irriterer naturligvis Rødovres coach, at det ikke er gået tyrenes vej.

”Drengene skal skære væk på fejlene, for så vil vi ikke løbe ind i smalle étmåls-nederlag. Samtidig skal vi stadigvæk score flere mål for at vinde. Det er så simpelt, at vi har tabt ni kampe med kun ét mål, så det skal vi have ændret nu,” udtaler Brad Gratton.

Mighty Bulls har sammenlagt tabt tre og vundet én kamp mod Herning i denne sæson. Det må derfor forventes, at tyrene skal spille op til deres bedste, hvis de vil slå AL-Bank Ligaens p.t. tredjebedste mandskab. Holdet må undvære Emil Bigler som den eneste af familiære årsager.

Rødovre er på sjettepladsen med 12 point op til Odense, og der resterer kun 11 kampe i grundspillet.

Herning Blue Fox mod Rødovre Mighty Bulls begynder kl. 19 i Kvik Hockey Arena. Kampens hoveddommere bliver Brian Nørgaard Janum og Thomas Lassen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top