Annonce

Årets profet havde 11 rigtige
per-nielsen-aarets-profet_0.jpg
Per Nielsen fra Randrupvej var skarpest til at spå, hvad der ville ske i 2012, da det gjaldt spådomsspørgsmål med udgangspunkt i Rødovre. I næste uge er vi klar med 13 nye spådomsspørgsmål, så vi igen i 2013 kan kåre årets profet. Foto: Brian Poulsen
årets profet Per Nielsen fra Randrupvej var ene om at have flest rigtige i Årets Profet 2012. Han havde svaret korrekt på 11 spørgsmål, mens ni andre ’profeter’ havde 10 rigtige.

Rødovreborgeren Per Nielsen er seks flasker god rødvin rigere, fordi han formåede at spå 2012 i Rødovre bedst.
Med 11 rigtige ’profet-svar’ lagde Årets Profet sig lige præcis foran 9 andre konkurrenter. De to forkerte svar var spørgsmål 1 og 6.
Spørgsmål 1 handlede om politikeren og Rødovreborgeren Ole Sohn. Ville han stadig være minister den 31. december 2012? Her svarede Per Nielsen ja, hvilket er forkert. Det kommer vi tilbage til længere nede i artiklen.
Spørgsmål 6 handlede om Kræftens Bekæmpelse. Ville de sætte lokal indsamlingsrekord i 2012? Det gjorde de, hvilket Per Nielsen ikke turde håbe på.
Ellers var samtlige svar rigtige.

De 13 spørgsmål og svar:
1) Vil Rødovreborgeren Ole Sohn stadig være minister den 31. december 2012?
Nej, det var han ikke. Ole Sohn var erhvervs- og vækstminster, men valgte at stoppe i starten af oktober måned.

Annonce

2) Er Morten Bødskov, som blev opstillet til folketingsvalget i Rødovre, stadig justitsminister den 31. december 2012?
Ja, det er han.

3) Borgmester Erik Nielsen har udtrykt håb om, at alle nyfødte skal have deres eget træ i kommunen. Vil den idé blive til virkelighed i 2012?
Nej, der er ikke blevet plantet et træ endnu.

4) Islev skal have ny identitet. Vinderne af arktitektkonkurrencen er fundet, men vil det første spadestik blive taget i 2012?
Nej, det er stadig på tegnebrættet. Den nye Fakta på Islevbrovej har intet med projektet at gøre.

5) Lokal Nyt havde i sommers feriekonkurrencen, hvor læserne sender billeder ind til avisen fra deres ferie, hvor en medbragt Lokal Nyt avis er med på billedet. Vil avisen komme ud til fire eller flere kontinenter?
Ja, i den grad. Europa, Afrika, Nordamerika, Sydamerika og Asien blev alle portrætteret i selskab med ferierende Rødovreborgere og Lokal Nyt. Vi kunne i øvrigt vise hele seks sider med feriebilleder af og med Rødovreborgere i vores første udgave i september.

6) Vil Rødovre sætte lokal indsamlingsrekord ved Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling?
Ja, og det med god hjælp af Rødovre Lokal Nyt, der havde indsamlingen som en af de månedlige missioner i 2012 i anledningen af vores 10-års fødselsdag. Den tidligere rekord blev slået sikkert, og Rødovre var den kommune i landet med størst fremgang i indsamlingen sammenlignet med 2011.

7) Bliver Damhus Tivoli fredet?
Nej. Det kan man bestemt ikke sige. For nylig valgte de lokale politikere, at Damhus Tivoli skal rives ned og der skal opføres et Damhus Have.

8) Bliver der endeligt taget stilling til, hvad der skal ske med Kaffetårnet?
Nej. Heller ikke i år kunne politikerne beslutte sig for, hvad man vil med Kaffetårnet. De kom dog op af stolene, da Irma valgte at hive deres store reklameskilt ned i forbindelse med udflytningen af deres hovedsæde.

9) Vil indbyggertallet stige?
Ja. Det må man sige. Den 1. januar 2012 var indbyggertallet i Rødovre 36.883, mens det ultimo december 2012 var 37.332. Vi er dermed 449 flere Rødovreborgere.

10) Forbliver Avarta i 2. division øst, når sæsonen er slut i juni måned?
Ja. Avarta sluttede forrygende af og kunne en varm sommerdag glæde sig over forbliven i divisionerne.

11) Forbliver RH i 1. division for kvinder?
Nej, ja og så nej. Først var nedrykningen en realitet på grund af en placering på en direkte nedrykningsplads. Men så opstod en chance for at blive, da to hold blev tvangsnedrykket til Danmarksserien pga. dårlig økonomi.
DHF meddelte, at RH ville få den ene plads i håndboldens 1. division, men DHF havde begået en fejl. Det betød, at man i RH nåede at juble en uge, inden RH igen måtte erkende, de var 2. divisionshold.

12) Vil Mighty Bulls overraske igen i denne sæson og nå semifinalerne?
Nej. Efter syv intense og nervepirrende kampe, måtte Mighty Bulls se sig slået ud af AaB Ishockey.

13) Vil en nuværende Mighty Bulls-spiller repræsentere Danmark ved A-VM i Stockholm?
Nej. Ingen spillere fra Rødovre Mighty Bulls’ trup blev udtaget. Tættest på var målmand Sebastian Dahm og backen Simon Grønvaldt, der i dag spiller for Aalborg Pirates.
I starten af det nye år vil Rødovre Lokal Nyt starte Årets Profet 2013 her på www.rnn.dk

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top