“50 fejl i lokalplan”
Udsyn-til-Damhus-Have1.jpg
Foto: Presse
damhus have Han har arbejdet med arkitektur og byplanlægning i et halvt århundrede, og undervist på Arkitektskolen i mere end 20 år. I går påpegede arkitekt Jørgen Munch, at Lokalplan 124 om Damhus Have indeholder mere end 50 fejl.

Flere borgere har her i avisen påpeget fejl og mangler i det forslag til ‘Lokalplan 124’, som Rødovre Kommune har sendt i høring. Naturfredningsforeningen arrangerede i mandags et privat borgermøde om Damhus Have, og her blev borgernes mistanke om fejl bakket op af arkitekt Jørgen Munch. I et oplæg fortalte han, at lokalplanen på flere punkter er i strid med loven.
“Der er 50 regulære fejl i lokalplanen. Hvis jeg skulle bruge lokalplanen i min undervisning, ville det være som skræmmeeksempel,” fortalte Jørgen Munch på borgermødet, der havde samlet hundredvis af mennesker.
Det konservative medlem af kommunalbestyrelsen, Kim Drejer Nielsen, deltog i mødet, og han var mildest talt rystet over de oplysninger, som blev fremlagt fra flere oplægsholdere.
“Jeg er forbløffet og forarget. Det er ikke oplysninger, vi har set i Kommunalbestyrelsen,” sagde han.
Kommunaldirektør Per Ullerichs har svært ved at tro, at lokalplansforslaget indeholder 50 fejl, og han opfordrer Jørgen Munch til at komme med et høringssvar.
“Vi er ikke interesserede i at fremlægge en plan med fejl. En debat skal foregå på fakta der er fejlfri,” siger han.

Kommentarer

1 kommentar om ““50 fejl i lokalplan””

  1. randlev siger:

    passer ikke i området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top