Annonce

3774 grundejere mod nyt højhus
Damhus-Torv-m-Damhus-Have-p1.jpg
Foto: Presse
damhus have Ikke mindre end 47 grundejerforeninger er gået sammen om at kræve et borgermøde om Damhus Have.

Hvis de alle sammen havde skrevet personligt under, ville det være det længste brev, der nogensinde er blevet sendt til rådhuset. Alligevel vejer et brev fra Fællesrepræsentationen af grundejerforeninger i Rødovre tungt.
3774 grundejere står nemlig bag Fællesrepræsentationen, der på det skarpeste tager afstand fra kommunens ønske om en ændring af området ved Damhus Tivoli, uden et offentlig borgermøde.
“Kommunalbestyrelsen opfordres til at lytte til den lokale grundejerforening og trække forslaget tilbage om et højhus på dette sted,” skriver formanden Ole Bendtzen.

Ikke demokratisk
 Han mener ikke at den nuværende høring er en rigtig demokratisk løsning.
“Vi ved godt, at hvis alle lokalforslag skulle til debat i offentligt plenum, ville det hele ende i administration, brok og beklagelser. Men vi går ud med denne udtalelse, dels fordi vi føler, at der her er ved at blive tale om en magtdemonstration fra kommunalbestyrelsens side. Samtidig er der her en enestående chance for en løsning til gavn for alle byens borgere. Allerede nu er der jo en masse negativitet og snak om ‘Eriksminde’, og om at ejerne af Damhus Tivoli skal tjene en formue på bekostning af beboerne i området,” siger Ole Bendtzen.
Han undrer sig over flere ting ved ændringsforslaget, blandt andet, at generne ved skyggepåvirkning kun er oplyst ved sommertid, og ikke ved vintertid med lav sol.
Hverken borgmesteren eller Rødovre Kommune har ønsket at kommentere brevet fra Fællesrepræsentationen af grundejerforeninger.

Kommentarer

1 kommentar om “3774 grundejere mod nyt højhus”

  1. kim hansen siger:

    indsigelse mod et højhus i et fredet område – hvad bliver det næste at man i området må til at bygge fire etager på sit hus !! Højhus nej tak !!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top