Annonce

30 år med splinter i fingrene
jim-jensen_02_070113_BP.jpg
Tømrermester Jim Jensen (th) fra Nyholms Allé kunne nytårsdag fejre 30-års jubilæum. På billedet står han sammen med Allan Leholk der har været i firmaet som arbejdsdreng, lærling, tømrersvend og nu formand i firmaet. Foto: Brian Poulsen
jubilæum Tømrermester Jim Jensen fra Nyholms Allé kunne nytårsdag fejre 30-års jubilæum.

Jim Jensens erhvervsmæssige eventyr startede i en 1-værelseslejlighed på Rødovrevej i 1983. I en alder af 22 år valgte han at blive selvstændig. En beslutning han ikke har fortrudt sidenhen.
“Jeg havde det rigtigt fint med at blive selvstændig. Jeg klarede det hele selv, lige fra det fysiske arbejde til bogføring og fakturering. Det var en sjov tid,” fortæller Jim Jensen.
Firmaet fik hurtigt vokseværk, og i de sidste 30 år har firmaet både haft adresse på Knud Anchers Vej og Egegårdsvej. Begge steder blev kårene dog for trange, og i 2004 valgte Jim Jensen at samle virksomheden i lokaler på Nyholms Allé. Her ligger virksomheden stadig og Jim Jensen har ingen planer om at flytte.
“Vi har det godt her og det er det vigtigste,” forklarer Jim Jensen.

Glæden er vigtig
 God service og kvalitet i topklasse er to mantraer for Jim Jensen. Glæden ved at arbejde og ikke mindst glæden ved at gå på arbejde fylder dog også meget i firmaet på Nyholms Allé.
“Alle skal tale med alle i firmaet. Det skal være et godt sted at være, for hvis man er glad for sit arbejde, leverer man også et godt stykke arbejde. Så bliver kunderne glade, og det er jo dem vi lever af i sidste ende,” siger tømrermesteren, der også mener, at han har et samfundsansvar i forhold til at tage unge i lære.
“Det betyder meget for mig at hjælpe til, og derfor har det også altid være vigtigt for mig, at have mange lærlinge i firmaet. Vi har et godt samarbejde med Københavns Tekni- ske Skole, og jeg ser det lidt som en pligt at tage unge lærlinge ind. De kommer altid med et frisk sind, og der skal jo være nogle til at føre faget videre,”

Annonce

Tilbage til fremtiden
 Da Jim Jensen i 1994 flyttede virksomheden til Egegårdsvej, lod han sig interviewe til Rødovre Avis. I lokalavisen udtalte Jim Jensen dengang, at han havde store forventninger til fremtiden, og at han meget gerne ville byde på arbejde i kommunen.
“Jeg har i to breve faktisk gjort kommunen opmærksom på vores eksistens, men har endnu ikke fået noget svar,” lød det fra Jim Jensen i Rødovre Avis tilbage i 1994.
Siden er der løbet meget vand i åen, og Jim Jensen fik siden hen lov til at være med i det ‘fine selskab’.
“Vi har lavet mange opgaver for Rødovre Kommune siden,” griner Jim, efter at være blevet konfronteret med 20 år gamle udtalelser.
“Vi var med til at byggede bl.a. Heerup Museum, så vi har været med til at sætte vores præg på byen,” siger Jim Jensen.
Tænker grønt. Fra fortiden hopper vi så igen ud i fremtiden. Vi har bedt Jim Jensen om, endnu engang, at kigge i spåkuglen og fortælle om hans forventninger og udfordringer til fremtiden.
“Jeg forventer mig meget af ‘den grønne bølge’. Vi laver energivenlige løsninger, og det er en spændende udvikling at være en del af. Det er udfordrende at tænke grønt, og det er en god fornemmelse at installere solceller på et tag, når man er i gang med en tagrenovering. Så ja, jeg forventer mig meget af den grønne bølge,” slutter Jim Jensen.
Tømrermesteren holder reception i anledningen af jubilæet. Receptionen finder sted på Restaurant Espehus den 25 januar kl. 12-15.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top