Annonce

Ville brænde bordel af i Rødovre
brandforsoeg_01_041212_BP.jpg
En svensk og en dansk mand er hver blevet idømt ni måneders ubetinget fængsel for forsøg på at brænde et bordel af i Rødovre. Foto: Brian Poulsen
politi To 25-årige mænd er blevet idømt ni måneders ubetinget fængsel. I oktober forsøgte de at brænde et bordel af i Rødovre.

En svensk og en dansk mand på 25 år skal ni måneder bag tremmer efter et mislykket brandattentat. I oktober måned besøgte de to mænd bordellet kl. 04.20. Stedet var dog lige lukket, men en ansat der overnattede på bordellet hørte mændenes banken, og kontaktede politiet, da hun var utryg ved situationen. Det skulle vise sig at være en rigtig god idé, for de to mænd var tydeligvis ikke interesserede i lagengymnastik.
Mændene kravlede efterfølgende over et to meter højt hegn med en benzindunk. Da de var i færd med at bryde ind, opdagede de imidlertid den overnattende kvinde, og stak af i al hast uden benzindunk.
Politiet ankom kort efter og fangede de to mænd i deres flugtforsøg. De blev anholdt, sigtet for forsøg på brandstiftelse, og efterfølgende varetægtsfængslet.
Utroværdig forklaring. I torsdag sad de to mænd på anklagebænken i Retten i Glostrup. Her forklarede de dommeren, at de kun ville bryde ind, men den hoppede dommeren ikke på. De blev derfor også kendt skyldige i forsøg på brandstiftelse.
“Mændene kunne ikke komme med en sammenhængende og troværdig forklaring på, hvorfor de slæbte en benzindunk med til det påståede indbrud, siger anklagerfuldmægtig Ditte Obel Thomsen. Begge mænd modtog dommen og afventer nu afsoning.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top