Annonce

Vigtig weekend for Mighty Bulls
michael-christensen_RMB-copenhagen_11_301012_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Weekendens to kampe inden for et døgn er vigtige for Rødovre Mighty Bulls, hvis muligheden for en top4-placering i AL-Bank Ligaen skal holdes i live. Tyrene lægger ud på udebane i aften mod Odense Bulldogs.

Sæsonens andet dobbeltarrangement løber af stablen i denne weekend, hvor Rødovre Mighty Bulls fredag ude møder Odense Bulldogs, inden Aalborg Pirates med den stærke NHL-spiller Colin Greening lægger vejen forbi Rødovre Skøjte Arena lørdag aften.

Weekenden er vigtig, da Rødovre p.t. er 10 point efter Herning på fjerdepladsen – dog har uldjyderne spillet to kampe mere.

Annonce

Rødovre og Odense har kun mødt hinanden én gang i denne sæson, og der vandt tyrene 3-2 på udebane. Kampen i Rødovre Skøjte Arena er blevet udsat til en gang i januar.

Odense har på femtepladsen fem point mere end Rødovre på sjettepladsen. Fynboerne har spillet én kamp mere end tyrene.

”Vi skal ud og arbejde stenhårdt og komme tilbage til, hvad vi står for. Vi skal holde det simpelt og straffe deres fejl,” siger Mikael Christensen inden afgang til Fyn.

En god hockeyforståelse
Klaus Mønster og Gert Hansen varetager trænerhvervet i Rødovres boks, mens den sædvanlige cheftræner Brad Gratton er på tur med U20-landsholdet.

”Det fungerer fint med Klaus og Gert. De har begge to en god hockeyforståelse og har været i spillet i længere tid, end nogen af os andre har, så de ved godt, hvad det handler om. Vi har fuld tillid til dem,” lyder det fra den hårdtarbejdende forward.

”Vi skal selvfølgelig vise, at vi godt kan spille, selv om Gratts ikke er der. Men det er ikke den store forskel, for vi ved, hvad vi skal, hvad enten han er her eller ej.”

Mikael Christensen har i tredjekæden produceret seks (3+3) point i 18 kampe for Rødovre i denne sæson, men det er ikke helt uventet.

”Jeg ville gerne have lavet flere point, men min opgave er også mere defensivt orienteret. Boxplay er min fornemste opgave på holdet, og det sætter jeg en stor ære i,” siger han.

Matias Lassen er tilbage
Rødovres fokus er naturligvis 100 procent på den forestående kamp i Odense, men vi får alligevel tyrenes #64 til at knytte en kort kommentar til lørdagens kamp mod Aalborg, da den blot kommer ét døgn efter.

”Vi spillede en god kamp mod dem, da vi var deroppe på besøg, og tabte kun knebent. Så det er nok samme opskrift. Men først og fremmest har jeg fokus på Odense-kampen,” slutter Mikael Christensen.

RMB-sportschef Gert Hansen oplyser, at backen Matias Lassen har trænet med siden i onsdags og er derfor tilbage efter lidt sygdom. Rasmus Astrup er også tilbage på 100 procent igen. Tyrene må derfor ’kun’ undvære Sebastian Bergholt, Patrick Rasmussen og Mathias Bau Hansen i aften, ligesom de heller ikke er med lørdag aften.

Odense Bulldogs mod Rødovre Mighty Bulls begynder kl. 19.30 i Bryggeriet Vestfyens Arena. Hoveddommerne bliver Jacob Grumsen og Jens Christian Gregersen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top