Annonce

Tyrene rejste sig i Jylland
rasmus-astrup_RMB-herlev_07_161012_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Rødovre Mighty Bulls rejste sig efter fredagens nederlag og vandt overraskende 1-3 lørdag aften mod SønderjyskE i Vojens. De første tre point i syv kampe, og holdet kan nu holde nytår med en styrket selvtillid.

SønderjyskE-Rødovre Mighty Bulls 1-3
(0-2, 0-0, 1-1)
07:24 0-1 Michael Smidt (Lassen, Chistyakov)
14:02 0-2 Rasmus Astrup (Schultz)
50:53 1-2 Tyler Gotto (Hooton, Frank) pp2
59:59 1-3 Jannik Karvinen (Bigler, Smidt) pp1
Udv.: SE 2×2, RMB 4×2
Skud: 34-23 (13-13, 9-8, 12-2)
Tilskuere: 3.119

Rødovre leverede en gedigen overraskelse, da holdet mod de fleste odds vandt lørdag aften ude mod SønderjyskE foran over 3.000 tilskuere.

Annonce

Sejren blev grundlagt med to scoringer i de første 20 minutter, og Jannik Karvinen lukkede og slukkede til 1-3 ét sekund før tid.

”Det var tiltrængt med tre point. Det var en rimelig lige kamp, der bølgede frem og tilbage, men jeg synes, vores sejr var fortjent. Vi stod rigtig godt på banen og scorede på vores chancer. Det var rigtig dejligt at få scoret nogle mål og kun lukke en enkelt ind. Især mod SønderjyskE, der kom med så meget fart og trykkede på,” siger Rasmus Astrup, der selv kom på tavlen i sejren.

”Schulle (Anders Schultz, red.) og jeg fik en to mod en. Han lavede en god pasning, og jeg tog pucken med skøjten og lagde den ind med baghånden.”

Arbejdede stenhårdt
I de seneste tre kampe har tyrene sammenlagt kun lukket fire mål ind, så defensiven var en kraftig årsag til, at sejren kom i hus i Vojens.

”I første periode stod vi rigtig godt på banen og var gode til at bryde SønderjyskEs spil og fik nogle kontraer, som vi scorede på. Det var nok forskellen, plus at vi arbejdede stenhårdt i dag.

Afslutningen blev ikke så hektisk, for de lavede en udvisning, og så havde de ikke rigtig noget at komme med til sidst,” lyder det fra Astrup, der også ser defensiven som nøglen til flere point.

”Så længe vi kan holde modstanderen nede på få kasser, så skal vi nok komme i gang fremad. Pointene skal nok komme, og vi begynder at tro på det. Det var altså vigtigt at få den sejr i dag.”

To vigtige kampe venter
Sejren kan være vendepunktet for Mighty Bulls, der får en stor udfordring i den kommende weekend, hvor holdet møder Frederikshavn over to kampe inden for et døgn i pokalturneringen.

”Vi kom lidt i gang, og så har vi to vigtige kampe i pokalturneringen i det nye år. Det er den korteste vej til en medalje, og vi ser meget frem til kampene. Så det bliver godt at komme i gang igen efter nytår, hvor vi forhåbentlig kan fortsætte med det samme spil,” slutter Rasmus Astrup på vej hjem i bussen fra Sønderjylland.

Med sejren har Rødovre 11 point op til Odense Bulldogs på femtepladsen.

Rødovres næste kamp er altså i det nye år, 2013, hvor holdet fredag drager til Frederikshavn i den første af to pokalkampe i semifinalen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top