Tyrene på nytårsmission
RMB-soenderjyske_10_251112_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Der er en ny dobbeltrunde i AL-Bank Ligaen her kort inden nytår. Rødovre Mighty Bulls lægger ud fredag aften hjemme mod EfB Ishockey, og tyrene skal forsøge at stoppe en scoringskrise.

Fem scoringer i de sidste fem kampe taler sit eget tydelige sprog. Rødovre Mighty Bulls er inde i en scoringskrise og har brug for at se nettet blafre i modstanderens mål, hvis holdet vil have flere point.

Skuden kan vendes fredag aften, når vestjyske EfB Ishockey med Olaf Eller i trænersædet kommer på besøg på Vestegnen til en nytårskamp.Rødovre vandt 4-2, sidst esbjergenserne var i Rødovre, mens det i seneste møde mellem de to hold blev til en EfB-sejr på 3-2 i Esbjerg.

Pucken i nettet
Kamp nummer tre i sæsonen mellem de to mandskaber bliver også en tæt affære. Fire point adskiller holdene i tabellen, og EfB har endda spillet tre kampe mere end tyrene.

”Vi bliver nødt til at være fokuseret og spille i alle 60 minutter, hvis vi skal vinde kampen. Vi skal snart finde løsningen på at få pucken i nettet. Der er masser af chancer, men vi skal være skarpere på afslutningerne,” siger Rødovre-træner Brad Gratton.

December måned har været præget af, at diverse mandskaber i AL-Bank Ligaen har måttet slippe spillere til landsholdene. Men nu er der næsten fuldt hus igen hos Mighty Bulls.

”Vi sætter alle fire kæder i spil, og de skal alle gå ind med stor fart og aggressivitet og til hver en tid tackle ud,” lyder det fra Brad Gratton.

Én fraværende spiller
Den canadiske coach oplyser, at backen Sebastian Bergholt er eneste fraværende spiller til opgøret. Ellers er holdet fit for fight.

Rødovre Mighty Bulls mod EfB Ishockey begynder kl. 19 i Rødovre Skøjte Arena. Hoveddommerne bliver Martin Engelhardt og Jan Bigum.

Blot et døgn efter kampen mod EfB Ishockey skal tyrene en tur til Vojens for at møde SønderjyskE. Matchen lørdag aften fuldender dermed dobbeltrunden i denne omgang.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top