Annonce

Svensk skuffelse i jubilæum
zach-smith_mike-daugulis_RMB_frederikshavn_25_041212_BP.jpg
NHL-spilleren Zack Smith blev noteret for to assister i Frederikshavns sejr over Rødovre. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Svenskeren Mike Rådde fik ikke det jubilæum, han ønskede sig. Han vil ikke give skylden for nederlaget til Frederikshavn til andre end hans eget hold, der ikke har succes på skuddene i øjeblikket.

I kampens indledning forsøgte Rødovre Mighty Bulls at spille op med Frederikshavn, og det resulterede i et par udmærkede spil.

”Jeg synes, vi var godt med i store dele af kampen. Vi kom ud i godt tempo og prøvede at sætte pres på deres backer. Vi spillede vores spil og kom frem til chancer,” siger aftenens 100-kamps jubilar, Mike Rådde.

Annonce

Rødovre havde flere undertalssituationer, men dem klarede holdet faktisk meget godt.

”Vi har vores måde at spille på i undertal, og det virker meget godt. Vi laver et kæmpe stykke arbejde i boxplay,” udtaler Rådde, der ikke vil skyde skylden på dommerne i nederlaget.

”Vi blev lidt frustrerede, men der var ikke så meget, vi kunne gøre. Jeg vil slet ikke bruge dommerne som undskyldning. I nogle kampe får man mange udvisninger, i andre ikke. Det går lige op.”

Ny back-makker
Mike Rådde sender selv tit pucken af sted fra distancen, men scoringerne har ladet vente på sig – ligesom hans back-holdkammerater.

”Det er svært at komme igennem på skuddene. Der er perioder, hvor pucken rammer benskinnerne og perioder, hvor alt går igennem. Jeg ved ikke, hvorfor vi ikke scorer flere mål. Vi skal arbejde videre med det,” lyder det fra tyrenes ene svensker, der havde fået sig en ny back-makker i matchen.

”Jeg spillede back med Anders Schultz i dag, og det fungerede faktisk meget godt. Frederikshavn var også ramt på backpladserne i aften, så det var ens for begge. Nu skal vi restituere os og blive klar til weekendens kampe.”

Mere ansvar
På trods af nederlaget var aftenens kamp en lille personlig milepæl for den sympatiske svenske back.

”Jeg havde aldrig drømt om, at jeg skulle spille 100 eliteseriekampe for Rødovre. Jeg har fået mere ansvar med tiden og masser af spilletid. Det er jeg naturligvis glad for og takker både Magnus (Sundquist, red.) og Gratts (Brad Gratton, red.) for deres tillid,” siger Mike Rådde og kigger lidt frem.

”Jeg tager en sæson ad gangen, men jeg har mod på at opnå endnu mere. Jeg er glad for at spille på højeste plan og vil gerne fortsætte.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top