Annonce

Stor tilfredshed med trænere
RH_herrer-koege_12_251112_BP.jpg
RH udtrykker stor tilfredshed med cheftrænerne hos både elitedamerne og -herrerne. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Rødovre Håndboldklub udtrykker stor tilfredshed med de nuværende trænere for klubbens elitedamer- og herrer. Og så håber klubben, at flere forældre til ungdomsspillere vil engagere sig i fremtiden.

Vi har som optakt til juleferien talt med Rødovre Håndboldklub, der generelt har oplevet en god halvsæson – både på ungdomssiden og seniorsiden.

Det er udelukkende frivillige kræfter, der holder klubbens ungdomsafdeling i gang, og ønsket er, at endnu flere vil hjælpe til i fremtiden.

”Der er mange forældre, der deltager i forvejen, men vi kunne godt blive bedre til at få forældrene til at engagere sig. Der er ikke andet end frivillige kræfter i klubben, så det bliver vi nødt til at værne om,” siger Thomas Anker, næstformand og eliteansvarlig i RH.

Trænerne sætter dagligdagen
Klubben høster stor succes ved at have masser af trænere, der hjælper til, hvor det er nødvendigt, og det er helt essentielt for klubben.

”Det er trænerne, der sætter dagligdagen. Vi har mange rigtig gode og ærgerrige trænere, der elsker sporten og lægger masser af tid i klubben. Det smitter af på både børnene og forældrene, og har man en god træner, har man et godt produkt, når man laver sport. Det skal vi hele tiden være gode til,” lyder det fra næstformanden.

I klubbens eliteafdeling er der sket ting og sager i det sidste halve år. Herrerne fik ny cheftræner i sommers, og hos damerne har man udskiftet cheftræneren i to omgange siden sommerferien.

Fingeren på pulsen
Theis Husfeldt overtog for en måneds tid siden damerne efter Jan Bækgaard, der valgte at stoppe af private årsager.

”Vi er meget tilfredse med Theis, der har overtaget efter Jan. Jeg har fingeren på pulsen og taler med damespillerne, og de er meget glade. Der er kommet ny tænding på. Theis kan ikke være der så meget, som Jan var, men så kommunikerer han i ordentligt tid, hvornår han er der,” udtaler Thomas Anker.

Dameholdet befinder sig i 2. division, men selv om holdet blev svækket inden denne sæson, er der alligevel optimisme på en god fremtid.

”Man skal ikke tage fejl af damerne, selv om de blev svækket før denne sæson. Rødovres ’jernladies’ er sgu lavet af et specielt stof og kan slå alle i deres række. De har fået to nye trænere inden for kort tid, men det har ikke som sådan ødelagt rytmen på holdet,” forklarer Anker og fortsætter.

”Det eneste, der har generet, er, at vi lapper på noget, der har varet i lang tid. Vi var virkelig udfordret, da vi var i begyndelsen af august havde oplevet flere spillerafgange. Men damerne har et sejt hold, hvor der også i næste sæson vil komme nogle U18-spillere op med stort talent. Det ved man heller ikke, hvad kan blive til.”

Vil gerne rykke op
Damerne befandt sig i sidste sæson i 1. division, og det håber klubben kan gentage sig på et tidspunkt.

”Vi har en rimelig god økonomi. Det vil koste mange penge at spille i 1. division frem for 2. division, men det vil aldrig blive argumentet for ikke at rykke op,” pointerer Thomas Anker, der har ambitioner for både damerne og herrerne.

”Vi skal spille der, hvor vi kvalificerer os til at spille. Jeg synes, vi gør det så godt i klubben, at vi som minimum gerne vil være i 2. division til hver en tid. En gang i mellem, når det hele klapper, kan vi godt være med i 1. division.”

Overdrevet engageret cheftræner
Herrerne befinder sig p.t. også i 2. division, men holdet har faktisk gjort det glimrende i første halvdel af sæsonen og er på andenpladsen.

”Skulle både damerne og herrerne ske at rykke op i 1. division, så prøver vi det. Det skal vi kunne klare, men der er selvfølgelig ingen, der ved, om det kommer til at ske. Herrerne er måske ikke så unge mere, men de har i hvert fald holdet til at kunne træde i karakter,” siger Thomas Anker, der er begejstret for herrernes nye cheftræner, Jacob Lyng Madsen.

”Vi er meget tilfredse med Jacob og forhandler også om en fortsættelse. Han er nærmest overdrevet engageret og bruger usandsynligt meget tid på holdet. Vi har også fået noget spillertilgang, som har været godt for holdet. Det har været kendetegnende i år i forhold til sidste år, at vi har formået at vinde de tætte kampe,” slutter Thomas Anker.

I den kommende udgave af Rødovre Lokal Nyt, der udkommer i juledagene den 24. og 25. december, kan du læse flere kommentarer fra Thomas Anker. Han fortæller blandt andet, at klubben håber på, at der vil blive opført styrketræningsfaciliteter i tilknytning til Rødovre Stadionhal og hal 2.

Herudover kan du læse, hvorfor RH er utilfredse med den måde, kommunen inden sæsonen fordelte træningstider på til byens forskellige klubber.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top