Annonce

Søger forsøgskaniner til spionopgave
spion_spil_ejbybunkeren.jpg
Vær med i et kapløb mod tiden, når du med din smartphone skal afsløre spionen i Ejbybunkeren. Kasper Hom der RUC-studerende søger testpersoner i forbindelse med sit specialeskrivning. Foto: Presse
vil du være spion RUC-studerende søger frivillige testspioner til mobilspil i Ejbybunkeren.

26-årige Kasper Holm studerer kommunikation på Roskilde Universitets Center (RUC). Han er i gang med sit speciale der i korte træk handler om, hvordan man kan inddrage mobilspil på et museum eller i det her tilfælde et oplevelsescenter.
Kasper Holm søger frivillige testspioner til at afprøve mobilspillet i Ejbybunkeren. Herefter skal deltagere interviewes om deres oplevelse af spillet. Interviewsituationen vil maksimalt vare 15 minutter og finder sted i Ejbybunkeren fra fredag til søndag i åbningstiden i denne uge. Hvis man ønsker at deltage, vil man få indgangsbilletter til oplevelsescenteret betalt. Man skal bruge en smartphone for at deltage, men man kan låne en i Ejbybunkeren mod pant.
Testspioner der ønsker at deltage, skal skrive til Kasper Holm på kakoho@ruc.dk

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top