Annonce

Reservekeeper holdt nullet
RFC_herrer-hvidovre_02_100212_BP.jpg
Anfører Jacob Andersen fra Rødovre FC er her i aktion i en tidligere hjemmekamp. Foto: Arkiv
Floorball Rødovre FC gav tjansen til reservemålmand Michael Ejlerskov i dagens hjemmekamp mod Vallensbæk Floorball, og han holdt nullet i en stensikker sejr.

Rødovre FC-Vallensbæk Floorball 6-0
(1-0, 2-0, 3-0)

Der var ingen dikkedarer fra Rødovres side i lørdagens sejr hjemme i Rødovre Stadionhal mod Vallensbæk. Mestrene øgede gradvist føringen med kampens forløb og vandt sikkert med seks mål.

Annonce

Førstemålmand Mike Trolle havde overladt målet til reserven Michael Ejlerskov, og han kunne holde et flot nul efter et par store redninger undervejs.

I første periode bragte Carsten Bjerregaard hjemmeholdet foran, og så fornemmede man allerede, at løbet var kørt for gæsterne. Rødovre er ganske enkelt bare klasser bedre. I en intens anden periode øgede Rødovre til 3-0, inden sækken blev snøret i tredje periode til kampens resultat på hele 6-0.

Fornøjelse at holde nullet
Vallensbæk følte sig snydt af dommerne i flere situationer, og hjemmeholdet havde da også dommertække langt hen ad vejen. Resultatet kan der dog ikke pilles ved – uanset hvad. Tændingen var dog maksimal denne eftermiddag.

”Der var meget tænding på, men jeg synes egentlig, vi havde meget godt styr på Vallensbæk. Vores målmand stod fremragende i dag og en fornøjelse at holde nullet for en gangs skyld,” siger Rødovre-anfører Jacob Andersen, der ikke selv kom på tavlen.

Ny træner er som regel lig med en forholdsvis ny stil, men Rødovre kører efter samme koncept, selv om Kasper Sindt blev afløst af Martin Erichsen i cheftrænersædet inden denne sæson.

”Vi kører efter de samme koncepter som i sidste sæson. Vores nye træner har selvfølgelig nogle nye idéer, men ellers er det meget de samme koncepter. Martin har været god til at få flere spillere med ind i kæderne, og vi ruller med flere mand, hvis vi skulle ryge ind i skader på et tidspunkt,” lyder der fra anføreren.

Tættere i denne sæson
Rødovres mestre tromler videre derudaf i Unihoc Floorball Ligaen øst. Efter 13 kampe er holdet suveræn etter med 11 point ned til nummer to fra Benløse. Kan Rødovres spillere overhovedet sætte sig op til de kampe, der på forhånd ligner sikre sejre?

”Det er blevet meget tættere i denne sæson. Sidste sæson havde vi nogle storsejre på over 10 mål, og det har vi kun mod Hafnia i år. Der er mange af de andre hold, der er blevet bedre. Det er sjovere i år, fordi alle kampene er lidt sværere – og man skal sætte sig op,” slutter Jacob Andersen efter ydmygelsen af gæsterne fra Vallensbæk.

På onsdag spiller Rødovre på hjemmebane igen, når Vanløse Floorball kommer forbi Rødovre Stadionhal til kamp kl. 20.30.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top