Politirapporten
WEB_politi-2_130309_BP.jpg
Foto: Arkiv
politi Politiet har ransaget en lejlighed på Rødovrevej. Læs politirapporten her.

Salg af narkotika
Politiet valgte torsdag den 6. december kl. 00.10 at ransage en adresse på Rødovrevej. Her fandt politiet ca. 50 gram amfetamin og ca. 59 gram hash. Endvidere blev der fundet fire knive, en Tötensläger og tyvekoster. På adressen anholdt politiet en mand på 51 år og en kvinde på 47 år fra Søborg. Kvindens lejlighed blev efterfølgende ransaget, og her fandt man tåregas og en startpistol. Kvinden erkendte sig skyldig, mens manden erkendte delvist.

Falsk navn og på stoffer
En 23-årig mand fra Frederiksberg fik nok en klump i halsen, da politiet rutinemæssigt valgte at standse ham på Islevdalvej torsdag den 6. december kl. 09.01. Det viste sig nemlig, at den 23-årige mand var på kant med loven af flere grunde. Manden blev skønnet til at være påvirket af euforiserende stoffer og derfor blev han anholdt. Det viste sig også, at han kørte bil selvom han var frakendt førerretten. Da han i første omgang opgav falsk navn blev han sigtet for det. Han erkendte. Han blev løsladt efter afhøringen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top