Annonce

Perfekt juleoptakt for RFC
mike-trolle_RFC_herrer_02_030312_BP.jpg
Foto: Arkiv
Floorball Rødovre FC vandt ugens to kampe i Unihoc Floorball Ligaen og tilkæmpede sig dermed julens første gave. Vanløse og Vallensbæk blev begge besejret med en enkelt pind.

Onsdag den 12. december
RFC-Vanløse Floorball 8-7

Fredag den 14. december
Vallensbæk Floorball-RFC 1-2

Annonce

To kampe og fuld gevinst blev resultatet for Rødovres FC i den forgangne uge i landets bedste floorballrække, Unihoc Floorball Ligaen.

Onsdag aften leverede holdet dog sæsonens dårligste præstation, selv om det blev til otte scoringer. Til gengæld blev der lukket syv ind.

”Vi leverede den suverænt dårligste indsats i denne sæson i kampen mod Vanløse. Det var godt nok pinligt at se på. Det er et hold, vi burde kunne slå på trods af, at de har fået nogle forstærkninger. Vi havde en dårlig indstilling, og det var ikke rart at sidde på bænken og kigge på,” siger målmand Mike Trolle, der havde overladt målet til andenmålmand Michael Ejlerskov.

Stærkere defensiv
Fredag aften var RFC på besøg hos Vallensbæk og her blev der udvist langt større koncentration og indstilling til at vinde. Og så var Mike Trolle tilbage på målet for de danske mestre.

”Vi spillede bedre mod Vallensbæk. Det er ikke nok at score to mål, hvis vi kigger fremad, men til gengæld lukkede vi kun ét mål ind, og det var otte sekunder før tid. Det var en klar forstærkning af vores defensiv, der faktisk var i top. Det var ikke meget, Vallensbæk kom frem til. Offensivt manglede vi lidt kreativitet og skarphed. Vi brændte alt for mange chancer,” siger landsholdsmålmanden.

Tiltrængt julepause
Forude venter jul og nytår, men holdet vil ikke ligge på den lade side. I begyndelsen af 2013 venter nemlig nogle yderst vigtige kampe.

”Vi har en vigtig pokalfinale den 12. januar. Inden da har vi en enkelt kamp i ligaen den 5. januar, og den skal vi bruge til at ryste julemaden af os og være klar igen inden finalen, hvor vi skal komme med fuld skrue. Vi skal træne og hanke op i os selv, så vi kan få løbet nogle ture. Og så er vi også klar til pokalfinalen,” lover Mike Trolle, der mener, at julepausen kommer på et belejligt tidspunkt.

”Jeg tror, det er tiltrængt med en julepause; holdet har brug for det. Når der kommer flere dårlige tilfælde oveni hinanden, så er jeg af den indstilling, at det er meget godt med en lille timeout over julen. Så kan vi tænke over noget andet og komme tilbage med fuld styrke efter jul og nytår.”

Med ugens to sejre indtager Rødovre FC en suveræn førsteplads efter 15 kampe. Holdet har hele 16 point ned til Benløse FC på andenpladsen, der dog har spillet en kamp færre.

Rødovre FCs første kamp i det nye år bliver lørdag den 5. januar kl. 16.30, hvor Hvidovre Attack FC kommer på besøg i Rødovre Stadionhal.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top