Annonce

Operation Julegave
FC12-052.jpg
Foto: Bee-Line
månedens mission 30 Rødovrebørn får ikke den gave, de ønsker sig til jul - hvis ikke du hjælper.

Julen er hjerternes fest, og i år er der brug for hjerte, som aldrig før. Aldrig har der nemlig været udsigt til så få pakker under juletræet til den fælles sociale jul på Milestedet Skole.
Derfor beder vi nu hele byen om at hjælpe foreningen ‘Livskvalitet og Varme’ med at give ensomme, udsatte og klemte familier med at få den jul, som alle fortjener. Og ikke mindst hjælpe med, at børnene får en gave, som de har ønsket sig.
Men det bliver ikke nemt.
Mangler mobiltelefoner. Det er 14 år siden, der første gang blev holdt fælles juleaften på Milestedet Skole, og mens der stadigvæk er mange trofaste virksomheder, som hjælper til med alt fra ænder til porcelæn, er det i år vanskeligt at opfylde børnenes julegaveønsker, der strækker sig fra Lego til mobiltelefoner.
“Mange af de børn, har det ikke for let i forvejen, og for dem er det ikke selve juleaften, som er svær. Det er dagen efter, når de skal sammenligne gaver med deres klassekammerater,” forklarer foreningens sponsoransvarlige, Tina Cramwikt.
Hun får frem mod juleaften lov til at gå på skattejagt i redaktørens mobiltelefon, og vi håber, at virksomheder, som hun måtte finde frem til, vil være med til at sikre især børnene den jul, de fortjener.
Det kan man gøre ved at sponsorere gaver eller donere et symbolsk beløb, som vi så vil bruge på at købe gaver efter bedste evne.
Man kan også støtte ved at melde sig som frivillig, da der stadigvæk er arbejdsopgaver, som mangler at blive fyldt ud.

Kommentarer

1 kommentar om “Operation Julegave”

  1. Marianne siger:

    Jeg vil gerne give et bidrag, men artiklen oplyser ikke noget hvor man kan få flere oplysninger om foreningen Livskvalitet og varme og jeg har heller ikke kunnet finde foreningens hjemmeside for at få yderligere oplysninger. I Lokal Nyt er der oplyst et konto nummer, men jeg sætter da ikke bare blindt penge ind på en konto, når jeg ikke ved ret meget om modtageren.
    Foreningen vil også gerne have frivillige til at hjælpe, men hvor skal man henvende sig??

    Hilsen Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top