Annonce

Øldrikkere får nyt skur i Carlsro
skur_carlsro-3.jpg
Skurformand Keld Jensen fik æren af, at indvie det nye skur. Foto: Red.
carlsro For nogle spreder de glæder, men for andre skaber de utryghed. Øldrikkerne i Carlsro kommer dog ikke til at genere nogle i fremtiden. I forrige uge fik de et fik skur på bagsiden af Langhuset.

I årevis har rundingen på butikstorvet i Carlsro Langhus været samlingssted for en række af områdets beboere. Højt humør og kølige pilsnere er ofte gået hånd i hånd, men nu er det slut med øldrikkeri på butikstorvet.
Øldrikkerne har nemlig fået deres eget skur på bagsiden af Langhuset.
“Carlsro vil gerne være kendetegnende ved, at vi er rummelige og en bebyggelse, hvor der er plads til alle. Men hvis der skal være plads til alle, så er man nød til at vise hensyn. Foran Langhuset har der igennem en lang række år stået en gruppe mennesker og drukket bajere, og det er der nogle beboere og handlende der har følt sig utrygge over,” forklarer Bolette Jensen, der er formand for afdelingsbestyrelsen i Carlsro.

God dialog
 Afdelingsbestyrelsen har derfor været i dialog med brugerne af tilholdsstedet i håb om at løse problemet. Løsningen blev et nyt skur, og i sidste uge tog brugerne for første gang skuret i brug.
Skurformand Keld Jensen har været glad for den gode dialog, og han føler ikke, at man ved den manøvrere forsøger at gemme øldrikkerne væk.
“Jeg har det helt fint med, og det er der også mange af de andre der har. Her står vi mere for os selv, og der er ikke nogle mennesker der kan blive generet af os. Jeg er glad for at vi har fået vores eget sted,” siger han.

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Øldrikkere får nyt skur i Carlsro”

  1. Steen siger:

    Tillykke med det nye opholdssted.Det er en rigtig god ting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top