Annonce

Nye iPhones skabte panik i juledagene
iPhone_5_PF_Black_wPods_PRI.jpg
Rigtigt mange gik i gang med at synkronisere deres gamle iPhone med den nye, og pludselig var billederne på den gamle iPhone slettet - uden at være flyttet over på den nye iPhone vel at mærke. Læs mere om Disk Doktoren på http://www.disk-doktoren.dk. Foto: Apple.com
jul Apples iPhone 5 var en populær gave under træet juleaften. Vidunder-telefonen skabte dog skræk-scenarier i mange hjem juleaften. Det fortæller Morten Vadskær fra Disk Doktoren.

Hvad gør man, når man får en spritny iPhone 5 i julegave? For rigtig mange danskere kunne det ikke gå hurtigt nok med at få den nye telefon i brug, men for mange gik synkroniseringen fra den gamle telefon til den nye galt, og pludselig var alle billeder og telefonnumre slettet.
Det resulterede i telefon- og mail-storm til Disk Doktoren, der normalt hjælper danskerne med at redde slettede filer – i særdeleshed billeder, da det ofte er dét, der har størst værdi for folk.

Husk back-up.
“Folk har åbenbart brugt juledagene på at synkronisere iPhones, for vi har aldrig fået så mange henvendelser vedrørende iPhones på så få dage”, fortæller Morten Vadskær, der er medejer af Disk Doktoren.
“Desværre er det ikke altid, vi kan hjælpe, da Apple har gjort, hvad de kan for at begrænse andre firmaers adgang til telefonen. Men ofte har folk selv løsningen. Mange har faktisk synkroniseret deres iPhone med iCloud-tjenesten uden at vide det. Og har de dét, så ligger deres billeder deroppe”, siger Morten Vadskær og fortsætter “andre igen har faktisk lavet en back-up via iTunes og har billederne på deres computer, men det er svært at sige noget generelt. Folk bør dog lige checke de to muligheder, inden de sender deres iPhone ind til os”, afslutter Morten Vadskær, der fortæller at Disk Doktoren hver uge redder danskernes slettede billeder, dokumenter, regnskaber m.m. og opfordrer generelt til, at folk får taget bedre back-up af deres vigtige data.
Læs mere om Disk Doktoren på http://www.disk-doktoren.dk

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top