Annonce

Ny kultur- og fritidschef vil være sparringspartner
Henning-Elmelund-21.jpg
Foto: Presse
ny chef Der bliver mere gensyn end goddag, når Rødovres nye kultur- og fritidschef tiltræder.

Rødovres nye Kultur- og Fritidschef starter på en frisk. Ikke så meget fordi Henning Elmelund starter i sit nye job straks efter nytår, som, han har gjort det én gang før.
I 1996 blev han leder for fritidsområdet i Rødovre Kommune, hvor han lærte det lokale foreningsliv at kende. I 2001 blev han så Kultur- og Fritidschef i Vallensbæk Kommune. Set på langs har han således mere end 16 års ledelseserfaring inden for kultur- og fritidsområdet. Og de erfaringer har han tænkt sig at gøre brug af.
“Jeg vil satse stort på at være en god sparringspartner for lederne på kultur- og fritidsområdet – og sammen med dem være med til at udvikle det samlede område,” siger Henning Elmelund.

Selv idrætsleder
 Manden, der fremover skal få det lokale foreningsliv til at blomstre endnu mere, er oprindeligt uddannet inden for løn- og personaleadministration og blev i 1988 ansat som fuldmægtig i Hvidovre Kommune indenfor fritidsområdet. Baggrunden var en mangeårig ledelseserfaring, som frivillig inden for foreningsarbejdet, hvor det også blev til to idrætslederpriser. Han kender med andre ord livet på og uden for træningsbanerne og øvelokalerne.
“Jeg ser kultur- og fritidsområdet i Rødovre som en spændende, innovativ og dynamisk arbejdsplads – og det ser jeg frem til at blive en del af. Jeg glæder mig til at få etableret et godt og ud- viklende samarbejde med foreningslivet og brugerbestyrelserne, og jeg ser frem til et godt og positivt samarbejde med kulturinstitutionerne i kommunen,” understreger Henning Elmelund.
Henning Elmelund er i dag 56 år og gift med Lone og har fire børn, hvoraf de to stadig bor hjemme. Han er aktiv badmintonspiller og har været det siden han var 11 år gammel. Han løber en del på rulleskøjter og var i eftersommeren med i Berlin rullemarathon.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top