Annonce

Nu var det så Uffe Elbæk, som røg i fælden
Chrummer_klovn.jpg
chrumme Jeg tænker lidt over, om politikere er dummere end gennemsnittet.

De når lige at slå røven i taburetten, og så skal vi lige hjælpe, mænd, koner og gode venner til at få snablen ned i statskassen. Bagefter sidder de så og er overraskede over, at man som almindelig skattebetalende borger, føler at 6 mill. Kroner til Akademiet for Utæmmet Kreativitet. Og 6 millioner må man vel godt kunne kalde STUR STUR NUMMER.
Jeg tænker på om Uffe Elbæk ikke har set det så mange gange før? Ministre der er lidt for gode ved deres gamle venner.
Jeg synes egentligt ikke, at det er så svært. Man kan jo sige: “Nu siger du 6 mill. Til cirkusskole? Så tror jeg, at jeg blander mig uden om, for der arbejder min mand og jeg har siddet i deres bestyrelse. Jeg synes måske også at vi skal finde et andet sted at bruge 180.000 på vin og mad”.
Men Elbæk valgte at tænke “Det er der sgu ingen der opdager!”
Hvis jeg får min tømrer fætter til at skifte mit tag, så er jeg skattesvindler, men hvis man giver job og penge til sin mand for skattefars penge, så har man bare en dårlig dømmekraft? øh, nej så er du en KLOVN.
Jeg har altid tænkt, at de ministre vi har, helt klart må være toppen af poppen. Det bedste man kan få. Men når Helle Thorning så blot siger: “Der er ikke noget galt med Uffe. Han har bare en dårlig dømmekraft!”
UNDSKYLD, hvor mange millioner var det han har råderet over? En mand med dårlig dømmekraft, kan få et akutjob, men fandme da ikke en ministerpost?
Gad vide om Uffe og Helle talte forbi hinanden, da Uffe var til jobsamtale. Da Helle spurgte om han var god til at jonglere med mange kugler, mente hun pengene i ministeriet – Uffe troede der imod at hun refererede til hans cirkusbaggrund…eller måske hans seksuelle observans.
Helle siger at Uffe er EN HABIL mini- ster – jeg synes nu mest, at han er en INHABIL minister.
Hold nu for fanden snablen i egen kasse, tosser!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top