Nisse-håndbold i RH
nisse-EM-RH_33_151212_BP.jpg
Lørdagens Nisse EM i RH blev en stor succes for klubben. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Der var julestemning i Rødovre Stadionhal 2, da RH lørdag afholdt Nisse EM for 150 af klubbens ungdomsspillere.

Der var stuvende fyldt i træningshallen på Elstedvej, da RH lørdag afholdt Nisse EM for ungdomsmedlemmerne. Seniorerne inden for både damer og herrer agerede trænere for holdene, der spillede samtidig på tre små tværbaner.

”Vi holder dagen for at skabe en rød tråd gennem hele klubben og for at trække afdelingerne tættere sammen. Vi har ungdoms- og seniorafdelingen, og de har ikke meget med hinanden at gøre ud over denne dag. Vi har nogle enkelte seniorspillere, som også er ungdomstrænere i deres fritid,” siger Jonas Orby, der stod for arrangementet. Han fortsætter.

Annonce

”Seniorspillerne træner så et hold hver – så vidt det er muligt. Derudover har vi en lille julestue oppe på førstesalen, hvor børnene bliver serviceret inden for alskens julesnask. Hele dagen vejer op for en sæson. Det skaber en hel anden dynamik i klubben, og det er der meget brug for på den lange bane.”

Det sociale i højsædet
Undervejs var der små præmier til for eksempel ’bedste kampråb’, ’bedste udstråling’ og ’dagens detalje¨. Det vigtigste ved dagen var dog, at det sociale blev vægtet højest.

”I Rødovre, hvor sammenholdet og det sociale er vigtigst, er det en god ting, at vi har sådan et arrangement her. Også for børnenes skyld, der vil snakke om denne dag til en gang i marts måned. Den yngste er seks år, og den ældste er 14-15 år,” forklarer Jonas Orby og slutter af med en beskrivelse af, at holdene er gjort mest muligt fair.

”Vi spiller med blandede hold, der, så vidt det er muligt, er blandet fair, så vi minimerer antallet af hold, der bliver kørt over. Alle tager det med et smil, og det er det vigtigste.”

Ud fra engagementet og stemningen at betragte blev dagen også en stor succes for Rødovre Håndboldklub. En succes, der formentlig vil blive forsøgt gentaget til næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top