Annonce

Man of the match var rasende
RMB-AaB-QF1_48_230212_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Rødovre-målmand Sebastian Dahm var holdets bedste mod EfB Ishockey, og han lod også frustrationerne få frit løb efter nederlaget på 1-2. ”Vi skulle simpelthen vinde den kamp,” siger keeperen.

De tilbageværende tilskuere efter Rødovres nederlag fredag aften til EfB Ishockey kunne bemærke en stiktosset Rødovre-målmand Sebastian Dahm. Keeperen lod frustrationerne gå ud over spillerboksen.

”Vi skulle simpelthen vinde den kamp. Jeg er bare ikke tilfreds med at tabe,” lyder forklaringen fra en slukøret ’man of the match’. Dahm gjorde sit til at få point i hus og var tyrenes bedste.

Annonce

Men Rødovre havde igen problemer med at liste pucken forbi modstanderens målmand. RMB har blot noteret sig for seks scoringer i de sidste seks kampe.

”Vi kæmpede, men det virkede lidt som en rodet kamp med chancer frem og tilbage. Det er to hold, der føler, at de godt kan være med højere i tabellen, end hvor de ligger. Til sidst endte de med at vinde på en løs chance, og det var utrolig ærgerligt, når vi var så tæt på sejren,” siger Sebastian Dahm og fortsætter.

”Det var en tæt kamp, og vi havde chancerne i powerplay til sidst, men fik ikke scoret. Så sker der det, der tit sker; at modstanderne scorer et mål.”

Tingene stemte ikke
Tre point i de sidste to kampe er trods alt fremgang i forhold til tidligere kampe i december. Men der er stadig lang vej hjem.

”Vi kæmpede det bedste, vi kunne. Vi kan bare ikke rigtig få tingene til at stemme og få det til at køre optimalt. Sådan er det tit, når man har været inde i en stime, hvor man ikke har været på niveau, så skal man lige finde sig selv igen – og det er vi stadigvæk i gang med,” forklarer keeperen.

Flere spillere og træneren har udtalt, at holdet træner stenhårdt på at rejse sig. Spørgsmålet er, hvornår det rigtig kommer til udtryk på pointtavlen.

”Der er ikke andet for end at blive ved med at kæmpe. Vi ved, vi har det i os. Vi træner hårdere end nogensinde og klør på, og så skal tingene nok vende på et tidspunkt. Vi har talentet på holdet til at ligge højere. Vi har leveret nogle gode kampe i år, men det bliver simpelthen for svingende. Vi skal op på et niveau, hvor vi ikke er svingende længere,” udtaler Dahm.

Andendagsgilde i Vojens
Lørdag aften skal Mighty Bulls i aktion igen – under et døgn efter nederlaget i egen stald til vestjyderne. Et hårdt program, men dobbeltrunderne er efterhånden blevet afprøvet et par gange tidligere i sæsonen.

I Vojens venter SønderjyskE, og Rødovres målmand ser muligheden for at overraske qua en god defensiv i de seneste kampe, der har holdt modstanderen fra fadet.

”To kampe i træk holder vi i regulær tid vores modstander nede på et mål, så fortsætter vi det hårde defensive arbejde, er jeg sikker på, at det nok skal vende. Så har vi en god chance for at skabe en overraskelse mod SønderjyskE,” slutter Sebastian Dahm.

SønderjyskE vil være rigtig sultne i aften, for holdet tabte fredagens kamp 2-1 ude mod Herlev Eagles. Tyrene må dog formodes at være ligeså sultne, så der er lagt op til en spændende match.

Sønderjyderne indtager fjerdepladsen i AL-Bank Ligaen, mens Rødovre har 18 point færre på sjettepladsen og har tilmed to kampe i hånden. Rødovre tabte i øvrigt hele 6-1, sidst de var på besøg hos SønderjyskE.

SønderjyskE mod Rødovre Mighty Bulls begynder kl. 19.30 i aften i SE Arena i Vojens. Kampens hoveddommere bliver Thomas Lassen og Brian Nørgaard Janum.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top