Annonce

Kvinder på 50!
Chrummer_koldt.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Nu begynder kvinderne i min omgangs- kreds at fylde 50 år og flere er på vej til at blive mormor.

Hold kæft en jammer. 50 år og kvinde? Er det nu noget at fejre…og skal man sige tillykke eller kondolere ?
Jeg mener, at det er jo nu at det går ned ad bakke…men se positivt på det, tøser. Det er da sjovere end når det går OP ad bakke, ikk’?. Det er heller ikke sjovt at være nede i en bakkedal. Og på toppen er der koldt…Så, hvad kan man konkludere af det? Er du kvinde og 50, så er bjerge noget lort.
Du må nu erkende, at du har nået en alder, hvor mange ting ikke kan lade sig gøre. Du kan f.eks. ikke optage et 30 årigt kreditlån og NÅ at betale det tilbage. Eller nå gulvet med hænderne med strakte ben. Faktisk er brysterne tættere på gulvet end hænderne. En brysteholder er nu en BRYSTE-HOLDER mere end et stykke pikant lingeri. Den har virkelig en funktion.
Man ved, at man er blevet 50 år, når man på sin ønskeseddel til Julemanden skriver: En lind afføring og et kroophold i Harzen. Og det der med at ønske sig ”oplevelser” i fødselsdagsgave, hvad skal det nytte? Man er jo ved at være så dement, at man ikke kan huske, at man har været afsted.
Jeg synes også at det er svært at give komplimenter til en kvinde der er fyldt 50. Ikke fordi der ikke er noget at komplimentere. Men der er bare så mange kvinder på 50, som bliver lidt sensitive. F.eks. gav jeg en af mine veninder et kompliment. Jeg sagde til hende, at hendes ben så meget lækre ud i netstrømper. Hun blev pisse sur og vrissede noget om, at hun ikke havde netstrømper på. Hold da op, jeg anede ikke, at åreknuder kunne være så symmetriske.
Jeg har også bemærket at kvinder på 50 bruger uforholdsmæssigt meget tid på netdoktor.dk. Bare for at tjekke, hvilke nye skavanker der mon er indtruffet over natten. Min veninde på 50, brokkede sig over, at nu havde hun fået nedsunken livmoder OG nedsunken forfodsknogle…Så bare for at trøste hende gav jeg hende en krammer og lidt trøstende ord. Nedsunken livmoder, nedsunken forfodsknogle…det skal du da ikke tage dig af. Så passer det til dine bryster..
Nej, komplimenternes kunst overfor kvinder der har rundet de 50 er en balancegang, som kan have en dødelig udgang. Kvinder over 50 vil skide på, at man kun er budbringeren som blot fortæller at rynker er tidens tand. De slår dig ihjel alligevel.

Kommentarer

1 kommentar om “Kvinder på 50!”

  1. 10 GRUNDE TIL AT DET ER SKØNT AT VÆRE EN MODEN KVINDE

    Undersøgelser viser, at de fleste kvinder over 45 år er lykkeligere, end de var, da de var yngre. I sin bog ‘Primetime Women’ fortæller den amerikanske marketingguru Marti Barletta, hvorfor kvinder bliver lykkeligere med alderen

    Læs mere her:

    http://powerkvinderne.dk/liste/165-10-grunde-til-at-det-er-skont-at-vaere-en-moden-kvinde?highlight=YToxOntpOjA7czoxMToicHJpbWV0aW1lcmUiO30=

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top