Annonce

Kort om sport
Kort om sport Tre af Rødovre Håndboldklubs ungdomshold har været i aktion i pokalfinalerne i weekenden, og så har det danske U20- og A-landshold begge været en tur i Frankrig.

Håndbold. Maribo dannede søndag rammen om finalerne i ungdomspokalturneringen for holdene øst for Storebælt. Turneringen hed tidligere Ekstrabladets turnering. Rødovre Håndboldklubs U10-piger mødte Helsingør, der sædvanligvis ikke giver Rødovre-pigerne de store problemer. Men i årets finale spillede holdet sæsonens dårligste kamp og tabte 8-13 til nordsjællænderne.

Håndbold. Der var anderledes succes for RHs U18-piger, der vandt stensikkert over FIF. Modstanderen lagde stærkt ud, men RH kom hurtigt igen og vandt med hele 34-17. Olivia Blak scorede otte mål og var pokalfinalens bedste spiller. Camilla Brønnum fik tildelt den ærefulde Fair Play-pokal.

Annonce

Håndbold. RHs U14-piger mødte HIK i finalen, og det blev aldrig for alvor spændende. RH lagde ud uden den sædvanlige gejst og var bagud med 10-4 ved pausen. I anden halvleg var der anderledes engagement og aggressivitet i forsvaret, og det gav en tættere finale. Det var alligevel ikke helt nok, for HIK vandt med 20-16.

Ishockey. Rødovre Mighty Bulls-cheftræner Brad Gratton var i den forgangne uge med U20-landsholdet i Amiens i Frankrig for at spille Division IA-VM. Danskerne vandt tre kampe og tabte to, hvilket rakte til en samlet tredjeplads. Holdet missede dermed chancen for oprykning til den bedste VM-række for U20-landshold.

Ishockey. Det danske A-landshold var også i Frankrig i sidste uge for at spille de afsluttende testkampe, inden OL-kvalifikationen til februar i Vojens. Rødovre-drengene Mads Bødker, Jesper B. Jensen og Morten Madsen var med i landstræner Per Bäckmans trup, der vandt på straffeslag over Letland og Slovenien, inden værtsnationen blev slået 3-1 i den afsluttende match om turneringssejren i Lyon.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top