Annonce

Kort om sport
kunstskoejte-galla_06_011212_BP1.jpg
Der var gang i den på isen til lørdagens store gallashow i Rødovre Skøjte Arena. Dansk Skøjte Union fejrede 100-års jubilæum. Foto: Brian Poulsen
Kort om sport Vi giver et kort overblik over ugens små sportsnyheder fra Rødovre.

Floorball. Rødovre FCs damer ligger på en flot andenplads ud af syv hold efter syv kampe i Unihoc Floorball Ligaen øst. Senest vandt holdet ude over Herlev FC, og på lørdag gælder et lokalopgør på hjemmebane mod Vanløse Floorball.

Cykling. Der blev i weekenden afholdt Sjællandske Mesterskaber i cykelcross. Der var sne og bidende kulde i Hornbæk Plantage, og der var masser af udfordringer for de engagerede cykelryttere.  Grusstier, stejle nedkørsler, forhindringer og lange bakker satte for alvor rytternes færdigheder på prøve. CK Fix hjemtog to mesterskaber, idet Kristian Kaimer Eriksen vandt i U15 og Andreas Lund Andresen vandt guldmedaljen i U17.

Annonce

Jiu-jitsu. I lørdags var der nationalgraduering i dojoen i Rødovrehallen. Ole Mortensen fra Yawara skulle gradueres til det sorte bælte, 1. dan. Gradueringen består af to dele. Først en KATA-del, og derefter en teoretisk del efterfulgt af forsvar mod en række. Den første del og teorien gik fint, men på trods af et stort ambitionsniveau i den praktiske del, var dommerne ikke overbeviste. Ole Mortensen fik derfor ikke det sorte bælte i denne omgang, men han vil prøve igen til sommer.

Skøjteløb. I lørdags blev der afholdt 100-års jubilæum for Dansk Skøjte Union i Rødovre Skøjte Arena. Der var over 100 børn og unge fra hele landet, som op til gallashowet “Skøjteløb før – og nu” havde øvet sig på diverse kunstner på isen. Publikum var begejstret, og det blev en succesfuld eftermiddag i skøjtehallen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top