Annonce

Kirkelig gallakoncert
groendalslund-klokketaarn2_.jpg
Grøndalslund Kirke inviterer til gallakoncert med 'De fire Sopraner'. Koncerter finder sted lørdag den 29. december kl. 14.00.
koncert Grøndalslund Kirke inviterer til gallakoncert med 'De fire Sopraner'. Koncerten finder sted lørdag den 29. december kl. 14.00.

Alle musikinteresserede kender ‘De tre Tenorer’. Siden 90’erne har de huseret i utallige konstellationer, men når Grøndalslund Kirke på lørdag kl. 14.00 inviterer til gallakoncert, bliver det med et mere moderne og forfriskende musikalsk setup. Kirken får besøg af ‘De fire Sopraner’, som vil synge det nye år i møde med kendte arier og festlige høje toner.
‘De fire sopraner’ består af Elsebeth Dreisig, som er en af de absolut bedste sopraner på den danske operascene. Hun synger sammen med sin datter Marie Dreisig, som er kirkesanger ved Grøndalslund Kirke, sin søster Inge Dreisig, som er operasanger i Frankrig og Inges datter Elsa Dreisig, som er sangstuderende på konservatoriet i Paris.
Der vil blive serveret en lille forfriskning i forbindelse med koncerten.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top