Annonce

Juletid er indbrudstid
politi-forebyg-indbrud_04_1.jpg
Som led i den fælles sjællandske julekampagne mod indbrud, delte betjente julekort ud på Rødovre Station før jul. Foto: Brian Poulsen
indbrud Ny indbrudskampagne skal aktivere borgerne i kampen mod juleindbrud. I mandags rykkede politiet ud til Rødovre Station for at sprede budskabet om, at julen ikke kun er mavernes fest, men også tyvenes.

Politiets særlige indbrudsgruppe vil være på stikkerne i juledagen, men de har brug for borgernes hjælp. Politiet vil patruljere ekstra meget i juledagene, men hurtig borgerhjælp kan være medvirkende til, at tyvene bliver sat bag lås og slå.
Politiet opfordrer derfor alle til at ringe til politiet, hvis man ser nogle mistænkelige personer og køretøjer i ens boligområde.
“Hold øje med mistænkelige personer, som lusker rundt uden ærinde. Eller køretøjer, du ikke plejer at se, eller som kommer på usædvanlige tidspunkter,” siger politikommissær Jørn Møller Nielsen. Han er leder af den indbrudsgruppe der vil arbejde målrettet med indbrud i juledagene.
“Det er vigtigt, vi straks får at vide, hvis der er unormal aktivitet i et boligområde, siger han

Hurtig hjælp
 “Spot tyven og ring til politiet” lyder det i kampagnen fra politiet. I mandags delte de julekort ud på Rødovre Station for at spredte det præventive budskab.
“”Vi håber, at det kan være med til at skærpe borgernes opmærksomhed og dermed forhindre indbrud og en ødelagt jul for mange,” siger Jørn Møller Nielsen.

Annonce

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top