Annonce

Jeg har før undret mig over politiet!
Chrummer_koldt2.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme På den ene side er jeg rigtig glad for, at vi har et politi. Men på den anden side, så ved jeg ikke altid, hvorfor jeg er glad for at vi har dem.

Nu var der lige et par mindreårige piger der blev tilbudt et lift af et par fremmede mænd, uden for en skole. Jeg tror nu heller ikke, at vi skal råbe PÆDOFIL og skyde ALLE, der stopper ved en skole…meeen når politiet siger, at de ikke vil patruljere oftere ved Rødovres skoler af den grund, så spørger jeg mig selv: Hvorfor?
Ville det vælte budgettet, hvis man lige kørte en runde om eftermiddagen? Som forældre, ville man da blive glad, hvis politiet sagde: “Ja, det har vi hørt lidt om. Vi holder lige lidt ekstra øje omkring skolerne”. Men direkte at sige; Vi patruljerer IKKE ekstra ved skolerne.
Jeg har siddet i skolebestyrelsen på Valhøj Skole og har i 10 år kommet HVER morgen på skolen. Hvor tit har politiet været der? ÉN gang.
Til gengæld møder jeg politiet mindst én gang om ugen på Jyllingevej. Der ligger ikke en gang en skole i nærheden. Næh, det er såmænd bare en bred vej som indbyder til at køre mere end 50 km/t. Så SKAL ordensmagten jo være til stede. For der er jo penge i lortet. Der kan man sagtens sætte en mand i en varevogn i flere timer.
Eller hvad med den gang min 17-årige søn ringede til politiet, fordi han havde observeret en mand i toget som, var meget truende og havde et armbånd fra et psykiatrisk hospital om håndleddet, som han pralede med at være stukket af fra. Politiet svarede blot, at det var godt, han ringede, men det havde de desværre ikke tid til at tage sig af lige nu!
Måske får politiet mere tid, når vi får en chip i vores biler og så sender ordensmagten bare en regning om måneden. Og hvis vi så også får et DNA-register, så kommer der bare et brev, når du skal ind og afsone din straf for mord eller at have pisset i porten…
I dag ved man jo dårligt hvordan en patruljevogn ser ud. Hvordan skal jeg forklare mine børn, at en politibil IKKE er en VW-kassevogn på hvide plader, som enten er rød eller lyseblå. Og som ikke har blå, men rød blink?
Jeg synes, det var meget bedre, da vi havde den gode gamle landsbysheriff. Som i de gode gamle dage i Tønder. Ringsmose var sgu ikke bleg for at smide rundstykkerne fra sig hos bageren søndag morgen for at optage jagten på en bumset knægt på en boret knallert. Det vel at mærke til fods og i sin fritid.  han vidste, hvem du var og kunne huske dig. Så da du 3 år senere skulle til køreprøve hos Ringsmose, så dumpede du sgu mindst én gang, hvis du havde kørt på en boret knallert.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top