Annonce

Ingen planer om forstærkninger
RMB-soenderjyske_11_251112_BP.jpg
Der er ikke udsigt til, at Rødovre Mighty Bulls bliver tilført forstærkning i den nære fremtid. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Det har ikke fungeret for Rødovre Mighty Bulls igennem en rum tid, men der er på trods af udeblevne point ikke planer om at hente forstærkninger til truppen.

Det er en såret tyre-trup, der i disse dage går og grubler over, hvordan pointene skal hentes i stald. Seks af de seneste syv kampe er endt med et nederlag.

Powerplay har vist sig ikke at fungere, og klubben kan kun være alt andet end tilfreds med den produktion, backerne har stået for. Blot tre ud af 48 scoringer er signeret en back. Alligevel er planer om forstærkninger umiddelbart ikke tilstede.

Annonce

”På nuværende tidspunkt har vi ingen planer om at hente forstærkninger,” siger sportschef i Rødovre Mighty Bulls, Gert Hansen.

”Vi får løbende tilbudt spillere – også fra NHL. Men vi har ikke økonomi til at tage en NHL-spiller ind, og vi har sagt pænt nej tak til de agenter, der har henvendt sig. Vi fik også en henvendelse på en kvalificeret dansk målmand, som vi sagde nej tak til.”

Dansk/russisk forstærkning
Til gengæld har tyrene fået en fornuftig indsats fra dansk/russiske Andrey Chistyakov. Han har vist sig at have et godt drive med målfarlighed.

”Andrey Chistyakov har været en positiv spiller at få ind i truppen. Han har fået scoret nogle point, og dejligt at vi nu er fuldtallige på forwardsiden. Det er ikke mange kampe, vi har kunnet køre på fuld damp med fire kæder, men det lader sig forhåbentligt gøre fremover,” lyder det fra sportschefen.

Rødovre-målmand Sebsatian Dahm har ikke oplevet samme succes i denne sæson som i sidste sæson. I hvert fald ikke indtil videre. Men det er der en god forklaring på.

”Dahm har lavet ét shutout, og det er et udtryk for, hvordan vi som hold har spillet. Det er ikke nødvendigvis et udtryk for, hvordan han selv har spillet,” forklarer Gert Hansen.

En kalkuleret risiko
Brad Gratton, der forleden udtrykte sin mening om holdets målmandssituation, forestår suverænt valget af målmand til kampene. Andenmålmand Frederik Jakobsen har kun stået få minutter i buret for tyrene i denne sæson, og der er heller ikke udsigt til mere spilletid for den 19-årige keeper.

”Det er Frederiks første år på det her niveau, så hans tid skal nok komme. Der er stadig meget at lære. Frederik har ikke stået ret meget, og vi tager derfor en kalkuleret risiko ved, hvis han pludselig skal ind og spille,” lyder det fra Hansen.

Al-Bank Ligaens dommere har været stærkt udskældt i flere omgange i indeværende sæson. Mighty Bulls har oplevet dårlige præstationer på egen krop, men klubben vil ikke kommentere på niveauet.

”Ishockey består af stolpe ind og ud, og nogle gange har man dommerne imod sig eller med sig. Og så lader vi det være op til dommerbedømmerne at vurdere deres indsats,” udtaler RMB-sportschefen, der hellere tale om holdets udfordringer frem til slutspillet.

”Vi er kun halvvejs igennem sæsonen. Vi har en række ting, som vi har gjort godt, men så har vi og spillerne også erkendt, at der er en række ting, vi ikke har gjort så godt. Fremadrettet er opgaven at få rettet nogle af de ting til, der ikke fungerer, så vi bliver forberedt til slutspillet.”

Toppe til slutspillet
Det kan godt være, Mighty Bulls har haft en alt for svingende sæson indtil nu, men en god afslutning på grundspillet vil hjælpe, inden de sjove kampe begynder.

”Laver vi en god afslutning på grundserien, så er der ikke noget hold, der tør vælge os. Valgene til slutspillet bliver tit gjort på, hvem der er stærkest op til slutspillet og ikke hvem, der var stærkest i oktober,” slutter Gert Hansen, der også glæder sig over, at tyrene mere eller mindre har været skånet for skader i sæsonen.

I den kommende papirudgave af Rødovre Lokal Nyt, der udkommer i juledagene 24. og 25. december, fortæller sportschef Gert Hansen mere om, hvordan holdet kommer ud af den igangværende ’mindre’ krise. Han udtaler sig desuden om præstationen fra holdets udlændinge, og om hvilken type spiller, der tit bliver overset på holdet.

Har du ikke adgang til den trykte Rødovre Lokal Nyt, kan du fra udgivelsesdagen læse avisen elektronisk via forsiden på denne side.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top