Annonce

Hullet forsvar blev dyrt
RH_damer-hvidovre_30_161212_BP.jpg
Målmand Frances Benzon og co. hos RHs damer led et smerteligt nederlag på blot ét mål i søndagens hjemmekamp mod Hvidovre. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Det var et hullet forsvar hos RHs damer, der kostede sejren søndag hjemme mod Hvidovre IF. Gæsterne holdt stand i nogle hektiske slutminutter og vandt med blot én scoring.

RH-Hvidovre IF 30-31 (16-18)
Målscorere: Jannie Spelmann 10, Karina Jørgensen 7, Alexandra Banfalvi 6, Mia Bertolt 4, Mia Brøndum 2 og Trine Dujardin 1

Det var sådan set en udmærket indledning på kampen, RH fik. Efter 10 minutter førte hjemmeholdet med tre mål, men så slap damerne gashåndtaget, og det udnyttede gæsterne fra Hvidovre.

Annonce

I anden halvleg øgede udeholdet føringen til fem-seks mål, og det lignede en klokkeklar sejr til gæsterne. Men i de sidste 10 minutter fandt RH viljen tilbage, og troen på point blev forstærket. Et flot comeback, men anstrengelserne gav ikke bonus. Hvidovre trak det længste strå og vandt med blot ét mål i en spændende afslutning.

Dårlig opdækning
Set over hele kampen var der dog store mangler, og det var Jens Orby, vikarierende cheftræner for Theis Husfeldt, ganske enig i.

”Jeg synes ikke, vi dækkede godt op i dag. De scorede også 31 mål, og det var mange. Jeg ved ikke, hvad der skete, og inden kampen havde vi ellers talt om, hvilke spillere, vi skulle passe på, og alligevel var det dem, der fik lov at score mange mål,” siger han og kommenterer videre.

”I pausen talte vi om, at vi skulle spille bedre, for Hvidovre kunne ikke blive bedre. De viste i første halvleg alt det, de kunne. I begyndelsen af anden halvleg kom vi bagud med fem-seks mål, og vi gik ikke rigtig til den.”

Han fremhæver også de sidste 10 minutter som det mest positive fra en halvdårlig dag på håndboldbanen.

”Det var dog et flot comeback, vi lavede i slutningen af kampen. Hvis dommerne bare havde været deres opgave voksen, kunne det måske være blevet til point. Men det var stadig vores egen skyld, at det endte, som det gjorde. Vi brændte flere chancer end Hvidovre,” lyder det.

Trænerens skyld
Nederlaget på ét mål gør ondt på hjemmeholdets spillere, men dagens RH-træner tager fiaskoen på sin kappe.

”Alt i alt er jeg ikke helt tilfreds. Men som jeg har sagt til spillerne nogle gange, så er det trænerens skyld, hvis man taber eller vinder med ét mål. Så sådan må det være i dag, selv om jeg hader at tabe,” udtaler Jens Orby og ærgrer sig over mange brændte chancer.

”Men vi skulle klart have scoret flere mål, og det var ikke alle spillerne, der var klar i dag. En halvsløj indsats flere steder, og det er selvfølgelig ærgerligt.”

RHs damer holder jul og nytår på femtepladsen i 2. division øst. Holdet har syv sejre i 12 kampe, og næste opgør finder sted søndag den 6. januar 2013 på udebane mod FIF 2.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top