Annonce

Godt humør er en hjertesag
julehjerter-nyagerskole_03_.jpg
Elever fra 8.C spredte juleglæde med positive budskaber. Foto: Brian Poulsen
nyager skole Bevæbnet med hjerter og positive budskaber, lå skoleelever forleden på lur i morgenmørket for at sprede glæde på Nyager Skole.

“Livet er smukt.” Nogle gange skal der ikke mere end en sød og livsbekræftende sætning til at give dagen en god start. Det mener i hvert fald eleverne i 8. C på Nyager Skole.
Forleden overrumplede de børn og forældre i morgenmørket, da de hilste alle velkommen til skolen med udklippede hjerter og positive budskaber.
“Vi gør det for at sprede varme og glæde, for det er der brug for her om vinteren, hvor alle bare går og kigger ned i sneen og skynder sig fra sted til sted,” siger Emilia.
Sammen med resten af klassen havde hun travlt med at overraske så mange som muligt, og hun fik delt masser af hjerter ud. Nok til, at hun gerne vil gentage aktionen.
“Jeg synes, at det er sjovt at overraske andre på den her måde, og vi har snakket om, at vi snart finder på noget igen. Om det bliver noget med hjerter ved jeg ikke, men et eller andet skal vi nok finde på,” når hun at love inden der kommer et nyt hjerteoffer forbi.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top