Annonce

Gensyn med efteråret på Åben Udstilling
aaben-udstilling_05_011212_1.jpg
“Kunst kan give anledning til mange nye tanker,” sagde viceborgmesteren om de mange flotte kunstværker, der i disse dage udstilles på Rødovre Bibliotek Foto: Brian Poulsen
åben udstilling Mere end 100 kunstværker kan i disse dage opleves på Rødovre Bibliotek, hvor tre vindere af 'Åben Udstilling' i lørdags blev hyldet for deres ekstraordinære dygtighed.

Har du tit tænkt over, hvad naboen egentlig går og maler på i kælderen, når alle andre ser fjernsyn, så behøver du ikke gætte længere.
I lørdags var der fernisering på Åben Udstilling, hvor Rødovreborgere udstiller i alt 113 kunstværker. Er man allerede blevet træt af vinteren, kan man oven i købet glæde sig over et gensyn med både sommer og efterårsfarver.
Sidstnævnte har en af i alt tre belønnede udstillere, Gerda Ravn Nielsen, ramt en tand bedre end de andre. Hun fik i lørdags et gavekort på 1000 kroner for et meget stemningsfuldt maleri af et træ i efterårsfarver.
Gorm Skovsted blev præmieret for to fotografier af landskaber og Bonnie Spliid modtog også 1000 kroner for sine to spændende portrætter.

Kreative naboer
 Viceborgmester Jan Kongebro, er glad for, at så mange borgere tog imod invitationen til at udstille i hjertet i Rødovre.
“Vi er meget glade for, at der stadig er så mange kreative Rødovreborgere, der har lyst til at deltage i Åben Udstilling, der giver alle, der bor i Rødovre, mulighed for at vise deres værker frem. Selv at skabe kunst og vise den frem, giver andre mulighed for et privilegeret kig ind i de tanker og oplevelser, der kan ligge til grund for de skabte værker,” sagde Jan Kongebro.
“Der plejer at være stor interesse for denne meget spændende udstilling og der vil komme mange mennesker for at se, hvad Åben Udstilling byder på i år. Kunstinteresse kan udmønte sig på mange forskellige måder, og både det at se og opleve kunst, kan give anledning til nye tanker og måder at anskue livet og hverdagen på,” tilføjede Kongebro og erklæredeudstillingen for åben.

Annonce

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top