Annonce

Gamle mænd i nyt køkken
madlavning2.jpg
Der var masser af god mad og hygge, da Ældre Sagen sidst hjalp mænd med gryderne. Foto: Anders Søgaard
madlavning Det kan være sin sag at få god mad på bordet, hvis den der altid har lavet maden, pludselig ikke er der mere, eller ikke længere kan lave maden. Derfor starter Ældre Sagen nu igen et madlavningshold op for ældre mænd.

Der kommer masser af røg i køkkenet, når Ældre Sagen igen starter et madlavningshold for ældre mænd op. Både fra gryderne og fra deltagerne.
“Det er nemlig et must, at man hygger sig med hinanden og maden,” siger Yvonne Jørgensen, der er formand for Ældre Sagen i Rødovre.

Skal smage godt. Hun forklarer, at der er mange mænd, som kommer i knibe, hvis deres hustru en dag ikke længere kan lave mad, eller hvis de bliver alene.
“På kurset lærer de så at kunne klare sig selv. Det er ikke noget med finere fransk madlavning, men god mad, der både kan smage godt, være nemt at lave og være sundt,” siger Yvonne Jørgensen.
Den nye underviser hedder Marjanne Kohn, og skulle efter sigende være mere end almindeligt dygtig bag komfuret, hvorfra hun glæder sig til at lære et par tricks videre til byens modne mænd.
Det koster 50 kroner per gang at være med, og hver aften afsluttes med fællesspisning.

Annonce

FAKTA:
Madlavning for mænd

Hver anden onsdag

Første gang den 9. januar

Tilmelding: 36 70 64 36

Spørgsmål: 22 89 60 93

Sted: Nyager Skole, start fra 16 til 18.30.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top